Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Српкиња за којом је Ерос Рамацоти изгубио разум: И данас се чују, а она годинама чува његову тајну (ФОТО)

Успешна и фатална

1671713397_Eros-Ramacoti-naslovna-ATA-Instagram-erosramazzotti28.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен еросрамаззотти_28/ АТА
Oglas

Славни Италијан, Ерос Рамацоти (59) који ће априлу следеће године направити концерт у Београду, одувек важи за миљеника жена. Иако никада није поклекао, и окренуо се певању на енглеском језику, његова музика и специфичан глас, омиљени су у целом свету.
Пуно се писало о његовим музичким успесима, а пођеднако и о његовом љубавном животу. Иако, најпознатији по свом браку са водитељком Мишел Хуцикер (42), из ког је добио ћерки Аурору Хунцикер Рамацоти (22), пуно се шушкало и о његовим осталим везама.

Прочитајте још: Познати се опраштају од Синише Михајловића, а порука Ероса Рамацотија ће вас расплакати (ФОТО)

Ерос наводно никада у потпуности није преболео Мишел, за коју се прича да је била љубав његовог живота, а растава је уследила након што је она како се причало одабрала секту, уместо њега. Мишел је ипак кренула даље, и 2014. године се преудала и добила још двоје деце.
Следећа певачева љубав била је ни мање ни више, него наша позната глумица и манекенка Нина Сеничар, с којом је везу започео 2006. Упознали су се док је Нина живела у Италији, где је студирала економију, а затим је постала водитељка. Наводно је Ерос био потпуно луд за Нином, а шушка се како је због ње направио и концерт у Новом Саду.


- Нико неће сазнати да ли је због мене одржао концерт у Новом Саду. Договорили смо се да не причамо о томе. Било нам је лепо док смо били заједно. И даље смо у контакту, чујемо се с времена на време. Обавезно ме позове да ми честита рођендан. Ја сам рођена 11. новембра, он 28. октобра, изјавила је једном приликом лепа Нина, и додала:
- Обоје смо Шкорпије. Могу све најлепше да кажем о њему. Диван је, пажљив и толерантан, потпуна супротност стереотипима које прате велике музичке звезде. Не желим да будем позната само као бивша девојка Ероса Рамацотија. Поседујем довољно квалитета и довољно сам амбициозна да бих била позната као Нина Сеничар, а не као нечија девојка – рекла је Нина за 'Глорију'.

Прочитајте још: Сви трикови Нине Сеничар за савршену кожу и линију: "Не седим по салонима и не гладујем"

Након раскида са Нином, Ерос је 2009. почео везу са 24 године млађом Италијанком Мариком Пелегринели. Са глумицом којом се 2014. оженио има ћерку Рафаелу и сина Габрија. И све тако до 2016. када се појавила вест да су се разишли, па чак и предали папире за развод. У саопштењу је писало да ће остати пријатељи и да ће заједно бринути о деци.

А наша лепа манекенка и глумица Нина Сеничар, добила је ћерку у брака са америчким глумцем Џејем Елисом, и живе у Лос Анђелесу. Венчали су се у јулу ове године 2022., у Италији. Нина је глумила у неколико холивудских филмова, као и у бројним италијанским филмовима и серијама. Од 2022. глуми главну улогу у домаћој серији ''Попадија''.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas