Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТОРИ СПЕЛИНГ, завршила у болници: ''Тешко дишем и врти ми се у глави, а нисте ми веровали''

Глумица недавном објавом забринула многе

1672396897_shutterstock_1320560252.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Тори Спелинг (49), била је суочена са изненадним здравственим проблемима. У објави на њеном Инстаграм сторију,
звезда серије "Беверли Хилс, 90210" рекла је да је имала "отежано дисање, висок крвни притисак и луду вртоглавицу".
Објашњавајући да је имала "мало кисеоника", она је отворено говорила о свом боравку у болници:

" Ево ме у болници од касно синоћ", написала је. "Свима вама који сте ме правили лудом када вам је речено да сам била превише болесна да бих радила, ево ме."

Прочитајте још: Нико не верује да има 50 година: Софија Вергара одушевила фигуром у бикинију (ФОТО)

Називајући себе "радохоличарком", звезда је додала: "Шта кажеш на то да следећи пут схватиш некога озбиљно и покажеш љубазност уместо сумње. Запамтите, за људе попут мене, НЕ радити је ноћна мора. Ја сам радохоличар. Увек бирам посао", рекла је она.


Глумица је глумила Дону Мартин, у планетарно популарној серјии "Беверли Хилс, 90210" од 1990. до 2000. године, понављајући улогу у 90210 франшизама: "Мелроуз Плејс, 90210" и "БХ90210". Раније ове године, преузела је нову улогу водитељке МТВ серије "Лове ат Фирст Лие", где осам парова покушавају да убеде једно друго да су заљубљени, док покушавају да избаце лажне парове у својој средини.

Прочитајте још: НЕМА ЗИМЕ: Јелена Карлеуша свој наступ у дугој белој хаљини, са крзненим шеширом, посветила ДЕЦИ (ФОТО/ВИДЕО)

Од 2006. године је у браку са својим супругом Дином Мекдермотом, са којим има петоро деце. Пар је заједно глумио у више ријалити серијала.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas