Oglas
· · Komentari: 0

TORI SPELING, završila u bolnici: ''Teško dišem i vrti mi se u glavi, a niste mi verovali''

Glumica nedavnom objavom zabrinula mnoge

1672396897_shutterstock_1320560252.jpg
Photo: Shutterstock
Oglas

Tori Speling (49), bila je suočena sa iznenadnim zdravstvenim problemima. U objavi na njenom Instagram storiju,
zvezda serije "Beverli Hils, 90210" rekla je da je imala "otežano disanje, visok krvni pritisak i ludu vrtoglavicu".
Objašnjavajući da je imala "malo kiseonika", ona je otvoreno govorila o svom boravku u bolnici:

" Evo me u bolnici od kasno sinoć", napisala je. "Svima vama koji ste me pravili ludom kada vam je rečeno da sam bila previše bolesna da bih radila, evo me."

Pročitajte još: Niko ne veruje da ima 50 godina: Sofija Vergara oduševila figurom u bikiniju (FOTO)

Nazivajući sebe "radoholičarkom", zvezda je dodala: "Šta kažeš na to da sledeći put shvatiš nekoga ozbiljno i pokažeš ljubaznost umesto sumnje. Zapamtite, za ljude poput mene, NE raditi je noćna mora. Ja sam radoholičar. Uvek biram posao", rekla je ona.


Glumica je glumila Donu Martin, u planetarno popularnoj serjii "Beverli Hils, 90210" od 1990. do 2000. godine, ponavljajući ulogu u 90210 franšizama: "Melrouz Plejs, 90210" i "BH90210". Ranije ove godine, preuzela je novu ulogu voditeljke MTV serije "Love at First Lie", gde osam parova pokušavaju da ubede jedno drugo da su zaljubljeni, dok pokušavaju da izbace lažne parove u svojoj sredini.

Pročitajte još: NEMA ZIME: Jelena Karleuša svoj nastup u dugoj beloj haljini, sa krznenim šeširom, posvetila DECI (FOTO/VIDEO)

Od 2006. godine je u braku sa svojim suprugom Dinom Mekdermotom, sa kojim ima petoro dece. Par je zajedno glumio u više rijaliti serijala.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas