· · Коментари: 0
АНЂЕОСКИ ГЛАС

Тоше Проески би данас напунио 41. годину: Имао је само ЈЕДНУ ЖЕЉУ пред смрт (ФОТО)

Певач Тоше Проески је био човек какав се ретко среће.

1643125816_89116_toseproeski-pevac05032003-1-_f.jpg
Фото: Архива Новости

Легендарни певач Тоше Проески тргично је изгубио живот у саобраћајној несрећи 16. октобра 2007. године недалеко од Нове Градишке, а данас би прославио 41. рођендан.

Студирао је певање и био један од најбољих студената, а музичка каријера кренула му је стреловитим успоном кад је имао тек 15 година. Иако је тад још био само македонска звезда, убрзо се његова публика бројила у милионима, у свим државама бивше Југославије.

Тоше је од оца Николе наследио љубав према уметности. Отац је по занимању био клесар и следио је свог сина од почетка његове каријере. Његову славу доживљавао је као нешто најлепше што му се догодило у животу. Никада није тврдио да ће Тоше достићи врх, једноставно је говорио 'ово је Божје дете'.

Прочитајте још: "Певао сам мами на САМРТИ": Емотивна исповест Жељка Самарџића о мајци од које је наследио ТАЛЕНАТ

- Као дете желео је да буде доктор, али касније је музика ушла у његов живот - рекао је својевремено отац.

У свом последњем интервјуу за македонску телевизију, Тоше је отворио душу. Објаснио је да највише концерата и наступа има у Хрватској. На сваком концерту, признао је, имао је свој мали ритуал. Тада би јавно поздравио маму, тату и пријатеље.

- Желео бих да се мало тргнем од свега, али не могу. Машинерија ме је ставила, како то кажу, у 'бубањ' и готово. Нема повратка. Тражим повратак од свакодневних интервјуа, од шминкања, од скидања шминке, паковања. Свега ми је 'до овде' Смета ми све. Желим, а не могу отићи на вечеру или продавницу - открио је тада.

За многе је већ тада изгледао исцрпљено, а неки су отишли и корак даље те писали како је певач тог дана и наслутио трагедију.

БОНУС ВИДЕО: 

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.