Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВЕЛИКА НЕСРЕЋА

ТРАГЕДИЈА од које се Џеј никад НИЈЕ ОПОРАВИО: Измасакрирали су му рођену сестру, а онда је сазнао ко је убица и више никад није био исти! (ФОТО)

Популарни певач Џеј Рамадановски је умро од срца прошле године, а томе је сигурно допринео догађај из 2003. године када је његова рођена сестра Шехерезада Рамадановски мучки убијена у Црној Гори.

1637150150_1414717661.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Fm Sound Production
Oglas

Џеју је срце било толико сломљено, да није могао да се оправио од шока да је изгубио сестру, а највише што је њено убиство организовао његов сестрић.

- Не зна се шта је било страшније, бол због губитка сестре, начин на који је умрла или сазнање да је њихов најрођенији то учинио. Од тог шока Џеј се никада није опоравио. Годинама га је слика Шехерезадиног леша прогањала. Мучио је себе питањима како је његов сестрић могао то да уради, да гледа, да ћути... Џеј који се као домско дете на улици свега нагледао, он који је песмом свима улазио у душу и чинио је већом, бољом, нежнијом, душу свог најрођенијег није могао да дотакне и схвати.

Прочитајте још: ЦЕО СВЕТ ЛУДЕО ЗА ЊОМ: Овако сада изгледа икона 60-их Брижит Бардо! Има 87 година и ужива у четвртом браку (ФОТО)

Џеј је идентификовао масакрано и већ распаднуто тело сестре, познао ју је по златном ланчићу на десној нози, али од тада његово срце се разболело и нешто у њему се неповратно сломило – испричао је након Џејеве смрти његов рођак.

- Шехерезада је моја старија сестра и нестала је када је из Италије, где је живела, својим колима кренула у Београд - испричао је тада Џеј за „Ревију 92“ и додао:

- Месецима смо њен муж, Италијан, и ја покушавали да сазнамо где је. Нагађали смо, да ли је отета и да ли је уопште жива. Претрагу је спровео и Интерпол, али никаквих обавештења која би разрешила мистерију није било… Шехерезадино убиство је дуго планирано и смишљено изведено. Наручилац убиства је наш сестрић, син наше најстарије сестре. Он је имао овлашћење да води послове Шехерезадине приватне фирме у Београду.

Изгледа да је приликом уговарања и куповине неких аутобуса утајио 10.000 евра. Направио је још неке махинације и да би све то прикрио решио је да је убије. Утисци су још стравичнији пошто су наше породице имућне и злочин због користољубља је апсурд. Сестрић је сазнао када она стиже фериботом у луку Бар, отишао је да је сачека, али уместо да је безбедно доведе кући, у Србију направио јој је замку.

Убиство су извршила двојица момака које је повео из Београда. Ударили су је тупим предметом по глави, претпоставља се каменом, а онда су је тамо оставили – испричао је својевремено Џеј. 

(Србија Данас)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas