· · Коментари: 0

Трагедија у дому славног глумца! Син пронађен МРТАВ НА ПАРКИНГУ у 27. години

Син славног америчког глумца и певача Џека Вагнера (62), пронађен је мртав у понедељак ујутру на паркингу у Лос Анђелесу

1654686600_-0022633533.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/harrisonwagner

Харисон Вагнер имао је само 27 година. Он је проглашен мртвим на лицу места око 5 сати ујутру, а за сада није познато од чега је и под којим околностима преминуо. У току је истрага и узрок смрти наведен је као "одложен". 

Прочитајте још: Мајка му је свирепо убијена: Тешка и језива судбина нашег познатог глумца

Након обдукције узрок смрти није утврђен, па се захтева додатна истрага смрти која укључује додатна испитивања, наведено је из канцеларије мртвозорника као објашњење одлагања.

Његов отац најпознатији је по улогама у серијама "Melrose Place", "Santa Barbara" и "General Hospital".

Џек (62) тек треба да проговори о изненадној смрти свог сина, кога дели са бившом супругом Кристином Вагнер . Бивше звезде Опште болнице , које су се растале 2006. после 13 година брака, такође су родитељи сина Петра (31).

Глумац „ Запечаћено пољупцем: венчање 6. марта “, са своје стране, такође је отац ћерке Кери , 34, из претходне везе.

Прочитајте још: "СВАКА ОПЕРАЦИЈА НОСИ РИЗИК": Нина Радуловић отворено о борби за здравље, након што је добила јаке болове

Пре своје смрти, Харисон се борио са зависношћу због чега је нестао 2016. године након што се поново вратио. Отац је отворено говорио о проблемима сина, али је напоменуо да је Харисон напокон почео да враћа живот у нормалу и да је на добром путу.

Харисонова последња објава на Инстаграму, објављена 22. маја, била је пуна наде и оптимизма. „Фокус. ОСТАЈЕTE ТИ и твоје мисли. 🤔”.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.