Oglas
· · Komentari: 0

"Tresla sam se zbog Žarka Lauševića": Nataša Ninković je otkrila kako je izgledala saradnja sa legendarnim glumcem

Nataša Ninković i Žarko Laušević su sarađivali kada su snimali seriju "Kalkanski krugovi"

1707925394_Foto-Ataimages.rs-Natasa-Ninkovic-Arhiva-Novosti.jpg
Foto: Ataimages.rs, Arhiva Novosti
Oglas

Nataša Ninković u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1 otkriva u čemu je tajna njene duge i uspešne karijere, ali je prokomentarisala i zbog čega se tresla zbog Žarka Lauševića. 

Poznata glumica ističe, da je ona jedna od onih ličnosti koja ne prihvata sve uloge i ume da kaže ne: 

- Ja sam prestroga prema sebi i okolini. Potrebno je vreme da prevaziđeš neke nesigurnosti kada kažeš ne, ali mislim da je veoma važno šta odbijaš, posebno kada pređeš određenu dob. Mislim da je stvar ukusa izuzetno važna, kao i način na koji se razvijaš, jer nakon određenih godina postaje očigledno kako isijavaš iznutra, a to što nosiš se prosto vidi u svakoj pori tvog lica, čak i u suštini karaktera koji tumačiš.

Nataša se dotakla i saradnje sa Žarkom Lauševićem koja je za nju bila nestvarna. 

- Tresla sam se jer je on bio moj omiljeni glumac još od kada sam bila devojčica. Bio je jedan od naših učitelja, postavljajući standarde izuzetno visoko. Način na koji on razmišlja, kako radi u pozorištu i pred kamerama, nešto je čemu sam težila, pa sam osećala odgovornost. To je bila jedna mala scena, ja sam je pripremala. Noć pre toga smo bili u nekom selu da to probamo, i kada sam videla da je on sjajan partner, počela sam da ispaljujem ideje, smejali smo se i zaključili da nam je jako žao što imamo samo tu scenu. Uživali smo, već smo se opustili kad su se kamere upalile, ali sam ipak istinski osećala tremu. To su ti visoki standardi glume kao što su ih imali Žarko, Aleksandar Berček, Bogdan Diklić, gde ti kada uđeš u kadar samo razmišljaš o tome da nešto ne pogrešiš - kaže Nataša i dodaje da se s gubicima svojih kolega i prijatelja nosi kako mora:

- Lakše mi je da mislim da su oni negde tu. Ponekad se malo obratim, popričam s njima i kažem im da bi bili ponosni da nešto vide, često ih spominjem, i tako, na neki način, osećam njihovu prisutnost.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas