Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСПОВЕСТ

"Три године ме је ПРОГОНИО, док нисам ангажовала ОПАСНЕ ЉУДЕ": Јована Јеремић проговорила о ЛОШЕМ ИСКУСТВУ

Водитељка Јована Јеремић признала је да је имала проблема са човеком који ју је прогањао.

1639647807_jovana.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Гранд Магазин Тв Гранд
Oglas

Водитељка Јована Јеремић осврнула се на негативне коментаре које добија путем друштвених мрежа, па је нагласила да одређени тип људи редовно блокира, и признала да јој у инбокс стижу и поруке интимног садржаја.

Прочитајте још: Најизазовније издање ДО САДА: Јована Јеремић у ултра краткој ХАЉИНИ која истиче све АТРИБУТЕ (ФОТО)

- Имам доста таквих порука, шаљу ми слике интимних органа, шаљу ми позиве на различите ствари које су наравно ружне и које су непримерене за једну даму као што сам ја. Шаљу ми и поруке омаловажавања. Али ја их стврано не читам, ја то чим видим 'лудачо', глупачо', ја то само прескачем. То је мени смешно, забавља ме. Мене никада не погађају поруке, ја знам ко сам. Резултати говоре све. Ја сам стварно погрешна особа за то, јер мој степен самопоуздања је заиста висок. Ја сам цео живот радила на себи. Стварно знам колико вредим и признали су ме сви они људи са факултета и из струке. Шта ће да каже шака јада, на друштвеним мрежама и они који немају свој приватни живот и који су неуспешни људи... мислим стварно ко то слуша. Ко то стварно слуша? - рекла је она.

Водитељка је признала и да се једном приликом нашла у непријатној ситуацији због човека који је био и више него упоран у намери да привуче њену пажњу.

- Никада ме порука није погодила. Никада нисам ни пријавила насиље, није било потребе. Није било потребе зато што сам блокирала оне који су били насилници. Да је било потребе... заправо... сад сам се сетила. Био је један профил и тај човек је био много упоран. Константно је писао мени на Инастаграму и питао ме колико пара хоћу да ми уплати на рачун. Ја сам му говорила да ми не требају његове паре, да нећу новац. Он је мене три године прогонио. Сазнао је и мој број телефона и слао ми поруке. И то је трајало док ја нисам ангажовала неке своје људе који су стварно опасни и који су га пронашли и објаснили да тако не може да се поступа са Јованом Јеремић. Ја нисам роба на продају, ја се освајам. Освајам се гестом, пажњом и љубављу, а паре су само успут, а не главно - испричала је Јована Јеремић за поменути медиј.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas