· · Коментари: 0

ТРОЈЕ ДЕЦЕ СА 3 РАЗЛИЧИТА ПАРТНЕРА: Глумица данас пуни 44 године, а садашњег мужа УПОЗНАЛА ДОК ЈЕ БИЛА ТРУДНА (ФОТО)

Кејт Хадсон је препознатљива по свом заразном осмеху, као и њена мајка Голди Хон

1681980240_profimedia-0762336304-Kejt-Hadson-naslovna.jpg
Пхото: Профимедиа

Шармантна глумица данас пуни 44 године, а остаће упамћена по многим улогама у романтичним комедијама, можда највише у оној где у дугој жутој хаљини оставља Метјуа Меконахија без даха ( ''Хоw то лоосе а гуy ин 10 даyс'').

Осим на филму, она је романтичне бајке доживела и у стварном животу, а посебно се међу њима истиче и њена тренутна веза са Денијем Фуџикавом, који је популарну плавушу чекао чак 15 година.

Кејт је ћерка глумице Голди Хоун и Била Хадсона, међутим цео живот Курта Расела доживљава као очинску фигуру, са којим је њена мајка већи део свог живота.

Глумица је одувек била либералних схватања, па је своје троје деце добила са три различита мушкарца. Међутим, она је већ неко време нашла мирну луку поред Денија Фуџикаве, гитаристе и певача бенда Цхиеф из Лос Анђелеса. Кејт и Дени су у вези од 2017. године, а пар има ћеркицу Рани. Кејт са бившим партнерима има сина Рајдера, којег је добила у браку с бившим супругом, певачем Крисом Робинсоном, и Бингема којег је добила са бившим вереником, фронтменом групе'' Мусе'' Метом Беламијем.


Кејт је једном приликом рекла, како би волела да може да каже да је она та која привлачи музичаре, али признаје, да је ипак чињеница да они привлаче њу.

-Разлог због ког се тако добро повезујем са музичарима је тај, што се сви ми повезујемо са музиком на начин који заправо не морамо ни да објашњавамо. То једноставно осећаш, и то је нешто што волиш. Иако није паметно бити заљубљен у њихов животни стил - рекла је једном приликом Кејт.

Иначе, њен отац Бил који је оставио њу и њеног брата када су били деца је, такође, музичар.

Голди Хон, њена мајка, је већ деценијама у вези са чувеним Курт Раселом, а Кејт је једном приликом рекла како је он учинио невероватну ствар, и како је имао превелику улогу у њеном животу, био јој је и више од оца, али то не умањује чињеницу да свог правог оца не познаје.

Њен љубавни живот је одувек био мета таблоида, ипак, сада се чини да је Кејт ипак пронашла оног правог.

Дени познаје Кејт од 23. године када је била трудна и у вези са Крисом Робинсоном. Ипак, музичар је стрпљиво чекао 15 година док коначно није добио шансу. Позвао је 2016. године Кејт да иде са њим на планинарење, ипак није се све тако брзо одигравало.

- Оно што сам мислила да ће бити само пешачење с пријатељем, претворило се у неочекивани први састанак. И не, на том првом састанку нису направљени никакви помаци. Њему је било потребно неколико месеци да предузме први корак, јер пријатељство које је трајало 15 година требало је довести на виши ниво, како бисмо отворили једно другоме срце и осетили чисту љубав - испричала је Кејт.

Љубав међу њима кулминирала је када су постали родитељи ћеркице Рани Роуз, а онда је седам година млађи Дени одлучио да запроси љубав свог живота.

- Захваљујући њему осећам се лепо у сваком тренутку, чак и кад се посвађамо. Осећам се вољено. Због његове посвећености породици осећам се сигурно, заштићено и имам самопоуздања. Њему је породица на првом месту, заиста је породичан човек, испричала је Кејт једном приликом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.