· · Komentari: 0

TROJE DECE SA 3 RAZLIČITA PARTNERA: Glumica danas puni 44 godine, a sadašnjeg muža UPOZNALA DOK JE BILA TRUDNA (FOTO)

Kejt Hadson je prepoznatljiva po svom zaraznom osmehu, kao i njena majka Goldi Hon

1681980240_profimedia-0762336304-Kejt-Hadson-naslovna.jpg
Photo: Profimedia

Šarmantna glumica danas puni 44 godine, a ostaće upamćena po mnogim ulogama u romantičnim komedijama, možda najviše u onoj gde u dugoj žutoj haljini ostavlja Metjua Mekonahija bez daha ( ''How to loose a guy in 10 days'').

Osim na filmu, ona je romantične bajke doživela i u stvarnom životu, a posebno se među njima ističe i njena trenutna veza sa Denijem Fudžikavom, koji je popularnu plavušu čekao čak 15 godina.

Kejt je ćerka glumice Goldi Houn i Bila Hadsona, međutim ceo život Kurta Rasela doživljava kao očinsku figuru, sa kojim je njena majka veći deo svog života.

Glumica je oduvek bila liberalnih shvatanja, pa je svoje troje dece dobila sa tri različita muškarca. Međutim, ona je već neko vreme našla mirnu luku pored Denija Fudžikave, gitariste i pevača benda Chief iz Los Anđelesa. Kejt i Deni su u vezi od 2017. godine, a par ima ćerkicu Rani. Kejt sa bivšim partnerima ima sina Rajdera, kojeg je dobila u braku s bivšim suprugom, pevačem Krisom Robinsonom, i Bingema kojeg je dobila sa bivšim verenikom, frontmenom grupe'' Muse'' Metom Belamijem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)


Kejt je jednom prilikom rekla, kako bi volela da može da kaže da je ona ta koja privlači muzičare, ali priznaje, da je ipak činjenica da oni privlače nju.

-Razlog zbog kog se tako dobro povezujem sa muzičarima je taj, što se svi mi povezujemo sa muzikom na način koji zapravo ne moramo ni da objašnjavamo. To jednostavno osećaš, i to je nešto što voliš. Iako nije pametno biti zaljubljen u njihov životni stil - rekla je jednom prilikom Kejt.

Inače, njen otac Bil koji je ostavio nju i njenog brata kada su bili deca je, takođe, muzičar.

Goldi Hon, njena majka, je već decenijama u vezi sa čuvenim Kurt Raselom, a Kejt je jednom prilikom rekla kako je on učinio neverovatnu stvar, i kako je imao preveliku ulogu u njenom životu, bio joj je i više od oca, ali to ne umanjuje činjenicu da svog pravog oca ne poznaje.

Njen ljubavni život je oduvek bio meta tabloida, ipak, sada se čini da je Kejt ipak pronašla onog pravog.

Deni poznaje Kejt od 23. godine kada je bila trudna i u vezi sa Krisom Robinsonom. Ipak, muzičar je strpljivo čekao 15 godina dok konačno nije dobio šansu. Pozvao je 2016. godine Kejt da ide sa njim na planinarenje, ipak nije se sve tako brzo odigravalo.

- Ono što sam mislila da će biti samo pešačenje s prijateljem, pretvorilo se u neočekivani prvi sastanak. I ne, na tom prvom sastanku nisu napravljeni nikakvi pomaci. Njemu je bilo potrebno nekoliko meseci da preduzme prvi korak, jer prijateljstvo koje je trajalo 15 godina trebalo je dovesti na viši nivo, kako bismo otvorili jedno drugome srce i osetili čistu ljubav - ispričala je Kejt.

Ljubav među njima kulminirala je kada su postali roditelji ćerkice Rani Rouz, a onda je sedam godina mlađi Deni odlučio da zaprosi ljubav svog života.

- Zahvaljujući njemu osećam se lepo u svakom trenutku, čak i kad se posvađamo. Osećam se voljeno. Zbog njegove posvećenosti porodici osećam se sigurno, zaštićeno i imam samopouzdanja. Njemu je porodica na prvom mestu, zaista je porodičan čovek, ispričala je Kejt jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.