Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"У бољој сам форми него кад сам била у 20-им": Џенифер Анистон објаснила како одржава младолик изглед

Џенифер Анистон важи за једну од најлепших и најзгоднијих глумица

1686555669_dab440f2fbc94c0bfb004c1b4885c1e691d804de.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Године никада није крила, па поносно каже да има 54 године. Труди се да буде физички активна и остане доследна здравим рутинама у току сваког дана.

У недавном интервјуу за британски Вог, холивудска икона је поделила незадовољство које осећа када јој људи кажу да изгледа одлично „за своје године“.

- То је навика друштва да имамо ове маркере попут: "Па ти си у тој фази, па за своје године..." Не разумем ни шта то значи - објаснила је Џенифер.

Она је нагласила да се сада физички осећа боље него у млађим годинама.

- У бољој сам форми него што сам била у својим двадесетим. Осећам се боље у уму, телу и духу. Све је 100 одсто боље - рекла је Џенифер за Вог.

Током интервјуа, Џенифер је такође поделила да се труди да остане физички активна и да јој је вежбање јако важно. Каже да се сада фокусира на краће сесије у распону од 10 до 20 минута.

Када је у питању њена омиљена салата, Џенифер је поделила омиљени рецепт. Састоји се од зелене салате, па додаје печурке, клице, парадајз, авокадо, маслине, бадеме, семенке сунцокрета и мало сира.

- Никад се нећу одрећи сира. Обожавам пармезан и фету.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas