· · Коментари: 0

У филму ТОМА била је прва велика љубав главног јунака, а овако је добила улогу РУЖЕ

Млада и талентована Тамра, не бави се глумом

1645027477_tamara.PNG
Фото: YоуТубе принтсцреен /К1

Талентована Тамара Јовановић, ради као кустос у родној кући Живојина Мишића, слика у слободно време и врхунски пева.

Прочитајте још: Наташа Беквалац запрошена? Певачица добила ПРСТЕН усред наступа, а нећете поверовати од КОГА је (ФОТО/ВИДЕО)

Ако сте гледали филм "Тома", сигурно се сећате и лик Руже, које се главни јунак, певач Тома Здравковић, сећа кроз флешбекове којих има на претек. Њу игра талентована девојка из Мионице Тамара Јовановић.

Не бави се глумом

Девојка која ради у Туристичкој организијацији Мионица, а са екипом емисије "Први ред" К1 телевизије срела се у Струганику, у родној кући војводе Живојина Мишића.

- Мало су збуњени, гледају ме. Мислим, ја видим на њиховим лицима да им је то питање у глави:"Да ли си ти она девојка која глуми у филму? Ниси проговорила ни реч, а толику емоцију си дала, оставила толики утисак..." Значе ми ти коментари - рекла је на почетку разговора Тамара Јовановић.

 

Иначе, она је кустос родне куће Живојина Мишића, туристима прича легенде и приче о славном српском војводи, између осталог и оне које нису записане.

Тамара наводи да јој филм "Тома" променио на неки начин живот. Људи је препознају и заустављају.

- Та прилика се не пружа баш свакоме - искрена је девојка из Мионице, која је открила да се у слободно време бави и сликарством

Тамара је испричала како је добила улогу у филму "Тома".

- Сви мисле да сам била на неком кастингу. Пошто ја певам у једној групи "Мионе", директору Дома културе Ваљева је био потребан статиста, тако да је он мене препоручио. Отишла сам тамо, упознала сам Бјелу... Бјела је заиста диван човек, целом екипом сам одушевљена и стварно су ми сви драги... Када бих морала да издвојим, онда је то Петар (Бенчина) - рекла је девојка из Мионица, која изврсно пева.

- Мислим да ћу ићи тим корацима музике. Ипак је музика нешто што ми је у породици, значи од малих ногу, отац ми исто свира, брат похађа Нижу музичку школу... Ја бих волела да наставим са овим (глумом) и видећемо да ли ће ми се указати још нека прилика - рекла је Тамара Јовановић за К1 телевизију у емисији „Први ред“.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.