· · Коментари: 0
ГЛУМАЧКА ЕКИПА

Погледајте ЈЕСЕН у ЊУЈОРКУ са Тамаром Драгичевић и Петром Бенчином у главним улогама (ФОТО)

Прослављени глумачки пар тренутно борави у Њујорку, у Америци.

1636897617_toma_filmski_susreti_nis_21082021_0050.jpg
Фото: Ataimages

Глумачка постава популарног домаћег филма "Тома" тренутно има турнеју по градимо Сједињених Америчких Држава, где се премијерно приказује ово остварење и коме пристствују главни глумци који су донели овај филм. Судећи према фотографија, глумици се одлично проводе обилажећи највеће градове у Америци.

Прочитајте још: СТАВ ШМЕКЕРА: Да ли препознајете глумачку легенду? 80-их је пленио својом харизмом, а девојке су ЛУДЕЛЕ ЗА ЊИМ (ФОТО)

Ипак, запао нам је за око глумачки брачни пар Драгичевћ-Бенчина и несвероватне фотографије које су направили на улицама Њујорка. Савршене одевне комбинације порпуно су уклопили у ову светску метрополу, а на конто њихове љубави упоредили смо их са холивудским звездама славног филма "Јесен у Њујорку".

Прочитајте још: ПЕНЕЛОПЕ КРУЗ се овако шета Њујорком: Питали сте се како се носе панталоне које је глумица савршено уклопила

Петар Бенчина одлично је понео капут у камел нијансама укомбинован са сивим фармеркама и црном мајицом, док је глумица Тамара Драгичевић још једном показала истанчан укус за модну. Она је понела дугачки бели џемпер у комбинацији са комплетом, сукњом и прслуком од каро буклеа који је апсолутни хит ове сезоне. 

Погледајте како су Тамара Драгичевић и Петар Бенчина, осим на црвеном тепиху на премијерама, заблистали и на улицама Њујорка.

Прочитајте још: ИМАТЕ АЛОЕ ВЕРУ У САКСИЈИ? Искористите 2-3 листа на ОВАЈ начин и сазнајте због чега је зову "чудотворна биљка"

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.