Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
"ЗАБРАЊЕНА ЉУБАВ"

УДАЛА СЕ ЗА ПРОФЕСОРА! Мало познати детаљи из Констрактиног живота - ОВО јој је био ВЕЛИКИ СТРАХ (ФОТО)

Ана Ђурић Констракта привлачи велику пажњу јавности, али приватни живот је успела да сачува за себе

1651255224_Digital-So-Chef.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Победница на избору за Песму за Евровизију, Констракта, је удата и има двоје деце, Лену и Николу, посвећена је својој породици, а они су јој највећа подршкас, те су сви изузетно поносни на њен успех.

Прочитајте још: КОНСТРАКТА послала снажу поруку пред пут у ТОРИНО: Бели каранфили и пешкири које је делила имају само ЈЕДНО ЗНАЧЕЊЕ (ФОТО)

Оно што је интересантно, а везано је за њену љубавну причу са њеним супругом Миланом Ђурићем јесте то да је он био асистент на Архитектонском факултету који је Ана завршила, а љубав се и родила на факултету, а с обзиром на опречне ставове о везама студентата и асистената и професора, није искључено да је ово прича о једној забрањеној љубави која се завршила срећно, преноси Сторy.

У једном интервјуу за медије, Констракта је отворено говорила о мајчинству.

Прочитајте још: "ИМАМ ДЕТЕ КОЈЕ ПАТИ": Меган Фокс открила да је куповала књиге које су написала ТРАНСРОДНА ДЕЦА да би помогла сину

- У досадашњем скромном искуству, било је ситуација у којима сам се питала – да ли је ово његов/њен карактер или фаза? Да ли сам погрешно реаговала, а да нисам разумела њихову потребу, и сад је све отишло неповратно дођавола, покварила сам нешто? А тај страх се преноси на децу, утиче на њихово самопоуздање. Јер деца нису страна бића са друге планете, мали манипулатори или маса коју ћемо ми да уобличимо и слично - рекла је Констракта, а потом је додала:

- Ствар је много једноставнија, само ако узмемо озбиљно и са поштовањем њихове потребе. Дакле, жао ми је сваке ситуације у којој је мој страх превладао потребе мог детета - открила је Констракта за портал "Буди кева" пре неколико година.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas