Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ИМАМ ДЕТЕ КОЈЕ ПАТИ": Меган Фокс открила да је куповала књиге које су написала ТРАНСРОДНА ДЕЦА да би помогла сину

Меган Фокс је открила да је куповала књиге које су написала трансродна деца за свог сина Ноа након што је он развио жељу да носи хаљине

1651000116_pjimage---2022-04-26T210753.971.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/meganfox
Oglas

Глумица (35) тврди да подстиче своју децу да се изражавају кроз одећу „како год желе“, и уверава да то нема никакве везе са њиховом сексуалношћу.

Она дели Ноу, девет, Бодија, осам и Џурни, пет, са својим бившим мужем Брајаном Остином Грином, са којим је била у браку између 2010. и 2021.

Меган је загонетно признала да се „брине“ за једно дете које „пати“ и „желела би да човечанство није овакво“.

Прочитајте још: Са 15 година имала ВИЛУ, ПОСЛУГУ И ВОЗАЧЕ само за себе: Дуња је водила живот из бајке, а онда је све КРЕНУЛО ПО ЗЛУ (ФОТО)

Међутим, она на крају жели да се „изразе кроз вашу одећу како год желе“ и буде сигурна да се нико не осећа „чудно или другачије“.

Рекла је за страни часопис: „Купила сам гомилу књига које су се бавиле овим стварима и бавиле се читавим спектром онога што је ово. Неке књиге су написала трансродна деца. Неке од књига говоре само о томе како можете бити дечак и носити хаљину; можете се изразити кроз своју одећу како год желите. А то чак и не мора да има везе са вашом сексуалношћу. Тако да сам од времена када су били веома млади укључивала те ствари у њихов свакодневни живот тако да се нико не осећа чудно или другачије."

Упркос исмејавању других дечака, Меган је учила свог сина да следи свој животни пут

Делећи своју забринутост Меган је рекла: „Имам дете које пати. Тако да имам много брига око тога, јер само бих волела да човечанство није овакво. Иако је моје дете тако храбро и знам да је изабрало ово путовање с разлогом. Тешко ми је као мајци."

Меган је раније открила да је Ноа понекад исмеван од стране других дечака у школи јер носи хаљине, иако је додала да му "не смета" њихово задиркивање.

Глумица је говорила и о беспрекорном стилу младог Ное.

Прочитајте још: "ПОМЕШАЛА ХЕФНЕРА СА ИСУСОМ": Карлеуша пред Ускрс направила ХАОС на мрежама, сви мисле да јој је ХАКОВАН профил (ФОТО)

„Он дизајнира, црта одећу. Он је веома талентован. Он се заиста бави модом. Понекад ће се сам обући и понекад воли да носи хаљине. А ја га шаљем у заиста либералну, попут хипи школе“, наставила је. „Али чак и тамо, овде у Калифорнији, још увек има дечака који говоре „Дечаци не носе хаљине“ или „Дечаци не носе розе“.

Упркос исмејавању других дечака, Меган је учила свог сина да следи свој животни пут.

„Сада пролазимо кроз то, где покушавам да га научим да буде самоуверен без обзира шта неко други кажу.“

Звезда Трансформерса објаснила је да је Ноа већ неко време престао да носи хаљине, иако их је ове недеље поново обукао.

„Дошао је кући, а ја сам питала: „Како је било? Да ли је неко од пријатеља у школи имао шта да каже?' А он је рекао: 'Па, сви момци су се смејали када сам ушао', али он је рекао: 'Није ме брига, превише волим хаљине."

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas