Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУЖНО

"Уместо њега сам из болнице однела само кофер" ... Сања Маринковић први пут проговорила о смрти оца

Водитељка открила како се осећа

1607609921_sanja-marinkovic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Сања Маринковић, крајем октобра доживела је породичну трагедију, када јој је од преминуо отац након кратке борбе са раком плућа.

Прочитајте још: Након што је рекла јавно да се нису помирили, огласио се супруг Тање Савић и коментаром ЗАПРЕПАСТИО

Водитељка је испричала да је очеву смрт веома тешко подела, као и да још увек не може да се помири са великим губитком.

- Нажалост, недавно сам се сусрела са највећим болом који нечије дете може да осети, а то је губитак родитеља, нарочито када се то деси неочекивано. Мој отац је преминуо након кратке болести условљене раком. Од краја августа, па нажалост и данас, код куће сам у депресивном расположењу, а у јавности се трудим да шаљем поруке оптимизма - почела је причу водитељка и додала:

- Тешко ми је да причам о срећи, иако је моја публика на то навикла, јер ми је душа и даље празна. Неке ране се никад не зацеле и уверена сам да време не лечи сваку бол, јер што је љубав јача, то је и патња већа. Последњих годину дана је кашљао, верујући да је то последица дугогодишњег пушачког стажа и крајем августа је мислио да је можда добио корону.

- Одвела сам га једне вечери на скенер плућа и доктор нам је после два сата рекао да није ковид, већ канцер оба плућна крила, малоћелијски, галопирајући, неоперативан. Одвезла сам здравог тату на преглед, а довезла кући онколошког болесника. Борба је трајала само осам недеља јер, нажалост, ни у једној светској болници није било лека за тај облик канцера осим хемиотерапије - додала је Сања.

Прочитајте још: Победила КОРОНУ и променила ИМИЏ! Ево која наша глумица је спремна за улазак у 2021. годину (ФОТО)

- Примио је само једну и онда нас заувек напустио. Знам да та бол неће никад престати и да ми ова стварност никад неће бити довољна и боља него што је била. Моји најближи пријатељи, колеге и, наравно, мој рођени брат и снаја несебично су ми помагали да нађем утеху у данима који су били пуни разочарања и неизвесности.

- Осећај немоћи када гледате свог оца како се гаси заиста је најболније емотивно искуство. Мој тата је до последњег тренутка имао велику вољу да живи, да се бори и био је веома храбар и послушан пацијент. Нажалост, отишао је у болницу на два дана да прими терапију и тамо је остао до краја - наставила је причу Маринковићева.

- Заувек ћу памтити слику како смо заједно почетком септембра корачали са кофером у руци до пријемног одељења, а онда сам ја 20. октобра, уместо њега, из болнице однела само тај исти кофер са његовим стварима. Поред мог брата и мене, најтужнију вест веома тешко су прихватили Страхиња, Матеа и Макс, којима је дека био и остао у сећању као најомиљенији јунак детињства.

Прочитајте још: Миодраг Радоњић постао тата: Познати глумац открио име детета (ФОТО)

- У тренутку када смо им рекли да се дека борио и да није успео да победи и да је отишао на неко лепше место где ће наћи свој мир, они су били уверени да не говоримо истину јер је њихов деда најјачи и увек добија све битке. У животу сам имала непроспаване ноћи углавном због превише рада, одговорности, стреса или љубавних проблема и нисам могла ни да замислим немиран сан због преиспитивања да ли сам учинила све што сам могла да мом тати олакшам или продужим живот, као и страх да га више нећу видети, јер због короне посете болницама нису дозвољене - закључила је водитељка.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas