Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Уместо вечере, пила сам пиво": Александра Пријовић открила каквих је проблема имала током трудноће, па додала - "Угојила сам се била 23 килограма"

Певачица отворено о килажи, трудноћи и односу са сином

1664346959_prijovicka_nk_20072022_0039-1-.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Певачица Александра Пријовић има савршену фигуру, али открива да се током трудноће угојила 23 килограма:

- Много пута сам у животу била на дијети, али откако сам се породила сигурно пет, шест пута, ако не и више... Имала сам јако велику вољу, млада сам се породила и имала сам 23 килограма више кад сам се породила. После три, четири месеца сам имала мању килаже од оне пре порођаја - испричала је Александра за "Блиц", па наставила:

- Кад сам дошла до жељене тежине, уместо вечере сам пила пиво. Док сам била трудна, нисам толико пазила и у последња три месеца трудноће сам се драстично угојила, јер сам стално имала горушицу и јела теста, мислила сам да ће ми бити лакше. Кад сам почела да размишљам како ускоро треба да се вратим послу тргла сам се, јер као млада мајка и жена сматрам да треба да водим рачуна и да лепо изгледам. Веровала сам да ћу то лако решити. Слаткише волим, тесто волим... Све волим од слаткиша. Ето, и пиво сам пила...

Прочитајте још: Овај човек је КОПИЈА Новака Ђоковића: Реч је о ПОЗНАТОМ редитељу и продуценту, а сличност је невероватна (ФОТО)

Објаснила је да воли да попије умерено, али да увек има границу:

- Сад испада да сам ја алкохоличарка. Волим да и попијем и ракију и вино, све волим... Али јако умерено. НИкад себи нисам дозволила да себи дозволим да попијем превише, попијем малу флашицу или две. Јако је ружно да се види жена да је мртва пијана, то себи нисам никад дозволила. Пиво волим да пијем и са Филипом и са другарицама - објашњава певачица.

Како каже, њен наследник је више везан за тату. Истиче да се труди да мали Александар не проводи пуно времена на телефону:

- Једно време је хтео да буде што више напољу, а онда је, откако је више са децом, почео да гледа телефоне и ајпед... Ја се трудим да што мање користи све то... Трудим се да будемо заједно што више. Ја кад сам била мала играли смо се до увече. Гледам да се што више игра са децом, да буде напољу. Сад кад смо били на путовању у Америци, у једном моменту сам из немоћи морала да му дам телефон да се игра, да бисмо могли да ручамо. Аки највише воли тату, то сви знају око нас, много је везан за њега, обожава га.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas