Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖИВОТ ПОЗНАТИХ

Завирите у ЈАХТУ Лепе Брене: Има шест спаваћих соба, а луксузни материјали су на сваком кораку (ФОТО)

Сваког лета Лепа Брена се укрцава на своју луксузну јахту

1654969916_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/lepabrenaa
Oglas

Певачица Лепа Брена лето проводи на јахти коју има са супругом Бобом Живојиновићем, а која према писању медија кошта око 6.000.000 евра.

Прочитајте још: Сузана Манчић показала ВИКЕНДИЦУ: Наследила ју је од родитеља, а двориште је претворила у рај (ФОТО)

А иако је доста причала о њој, певачица је сама открила да има шест спаваћих соба, до сад нису показивали како изгледа цео брод и унутрашњост.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/lepabrenaa

До сада смо могли да видим само јахту споља, а њена пријатељица Мирјана Антоновић својевремено је на друштвеној мрежи Фејсбук објавила је фотографије како јахта изгледа изнутра.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/lepabrenaa

"Пар сличица са Бренине и Бобине јахте. Штета што сам била мало болесна па нисам могла у потпуности да уживам", написала је Мирјана, показавши сав луксуз.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/lepabrenaa

Дневни боравак је простран, са великим телевизором, а на мермерном столу, сем посластица и воћа, види се и новчаник пун еврића.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/lepabrenaa

Једна од спаваћих соба имала има чак и своје купатило, а водило се о сваком детаљу па су и пешкири брендирани и у нијанси плочица.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/lepabrenaa

- Па то је један леп бродић од неких 100 фита, са пет, шест спаваћих соба. Није то био поклон само за наше душе. Желели смо себи да приуштимо нешто јер је била специфична ситуација - говорила је Брена.

Прочитајте још: Лепа Брена о сусрету са пророчицом Вангом и чувеном концерту у Бугарској: "Испричала ми је цео мој живот у 5 реченица"

- Нисмо могли да се дружимо, могли смо само да пловимо. Тако да сам бар имала годину дана паузе и одмора да прођем оно што сам целог живота заиста желела, да пловим и да сам на води. Обожавам море и воду. А волим и бродове. Наравно да нисам стигла да обиђем све што сам желела - рекла је Брена у ранијем интервјуу.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas