Oglas
· · Komentari: 0
NOVO POGLAVLJE

UTOČIŠTE NAKON RAZVODA: Šakira "beži" u luksuznu vilu u Majamiju sa decom? (FOTO)

Pevačica će imati nekoliko promena nakon razvoda od Žerara Pikea

1655123937_Untitled.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/shakira
Oglas

Pre nekoliko meseci krenule su glasine da su Šakira Mebarak i Žerar Pike prekinuli svoju ljubavnu vezu. Pratioci para su primetili da više ne dele zajedničke slike niti komentare, što je podstaklo pretpostavku da je došao kraj ovoj ljubavi.

Nakon što su svetski mediji otkrili da Pike više ne živi sa Šakirom ,već u momačkom stanu, agencija koja zastupa pevačicom bila je zadužena da izda saopštenje koje je potvrdilo sumnje: „Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo“ , glasila je rečenica kojom je započelo saopštenje. Šta očekuje pevačicu u budućnosti?

Pročitajte još: "OVO JE NAJGORA IDEJA NA SVETU": Džej Lo otkrila zbog čega nije htela da deli scenu sa Šakirom (VIDEO)

Šakirina luksuzna kuća 

Šakira je jedna od najpoznatijih pevačica na svetu. NJen talenat ju je naveo da se druži sa velikim umetnicima u industriji kao što su Dženifer Lopez i grupa The Black Eyead Peas . Ova slava je omogućila ženi iz Barankilje da akumulira veliko bogatstvo i luksuzna imanja.

Jedna od pomenutih imovina je vila koju je stavila na prodaju pre 10 godina, ali koja do sada nije imala kupca i zbog toga bi bila veoma verovatna opcija za Šakirino preseljenje nakon razvoda.

Luksuzna kuća, koja se nalazi u Majamiju, nalazi se u ulici North Bay Road Drive. Građevina od hiljadu kvadratnih metara ima pogled i direktan izlaz na more . Nekoliko metara dalje, vila ima pristup zalivu Biskejn tako da pevačica i njeni gosti mogu da plove u svom privatnom čamcu.

Pročitajte još: Zavirite u JAHTU Lepe Brene: Ima šest spavaćih soba, a luksuzni materijali su na svakom koraku (FOTO)

Vila takođe ima šest spavaćih soba i šest kupatila, kao i odličnu dekoraciju i osvetljenje. Ekskluzivne završne obrade kuće mogu se videti na velikoj terasi i bazenu, koji je ukrašen palmama i raznim biljkama.

Poznato je da je 2021. godine Šakira tražila 16 miliona dolara za tu kuću. Nije poznato da li će se pevačica tamo preseliti i da li će to učiniti u društvu svoje dece.

Još nije jasno kako će se podeliti starateljstvo nad Milanom i Sašom, jer sve zavisi od toga koliko su pregovori prijateljski i vodiće se računa o činjenici da maloletnici već imaju uspostavljen život u Španiji.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas