Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Увек гледам цене када купујем": Мирка Васиљевић отворено о породичном животу и обавезама - "Одмараћу се кад деца одрасту"

Глумица је открила и да ли ће прећи у плавуше

1687941115_amig_show_27062023_0034.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Глумица Мирка Васиљевић и фудбалер Вујадин Савић већ 14 година уживају у љубави. У ванбрачнној заједници су већ 11 година и имају четворо деце. Тешко је ускладити све обавезе, а глумица истиче да ће се одмарати кад јој деца одрасту:

- Кад идете са децом на одмор, то баш није одмор за вас. Не можете да радите шта хоћете и како хоћете, али смо породично били тамо, то је најквалитетније проведено време, сви смо посвећени једни другима. Распуст је у току, ја ћу сама ићи са децом на море. Одмараћу се кад сви одрасту, ако не будем одмах добила унучиће - почела је причу за "Блиц", па додала да јој наследница не узима ствари, те да је потпуно окренута фудбалу:

- Ћеркица ми не узима ствари, Адријана је потпуно окренута фудбалу. Фудбал је једино занима, она је некако ту негде са два брата. Вујадин инсистира на венчању, каже: "Био би ред већ", сви око нас то кажу. Ја стварно мислим да ће то бити, неког понедељка... Само је у питању мањак нашег слободног времена.

Каже да увек гледа цене када купује, а дотакла се и промене имиџа:

- Увек гледам цене кад купујем ствари, наравно. Врло се обрадујем кад ми се нешто свиди, а да је повољно и носиво на дуже стазе. Што се тиче промене имиџа, ја некако више волим ту природност, једноставност... Мој фризер воли да помера границе, па ме убеђује да будем плавуша... Кренула сам, ето, са два прамена, па сат-два седим због само два прамена. Сви ме зову, питају да нисам фирзера повела на одмор... Хаос је настао због фотке где сам плава. Видећемо, ако буде довољно упоран, можда и одем у ту бој.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas