Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Уводна шпица серије ПОРОДИЧНО БЛАГО крије специфичан детаљ

Уводна шпица популарне серије дефинитивно спада у оне ретке које публика гледа с пажњом, али многима је промакла ова ситница

1666173709_porodicno-blago-1.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/РТС
Oglas

Серија “Породично благо” је једна од омиљених у Србији и чини се да скоро све знамо о ликовима и глумцима, али готово је непознат један детаљ из уводне шпице.

Прочитајте још: Помешала различите стилове и прошетала црвеним тепихом: Нина Јанковић привукла велику пажњу новим стајлингом (ФОТО)

Интересантно осмишљен увод у серију састоји се од листања породичног албума, у ком видимо монтиране фотографије глумаца. 

Валерија Гавриловић, лик који тумачи Цеца Бојковић, у серији има троје деце са Гаврилом Гавриловићем, односно Михаилом Мишом Јанкетићем. Како је било потребно да се у шпици дочара живот главних јунака, екипа која је радила на серији замолила је нашу глумицу да уступи приватну фотографију за уводну шпицу.

Фото: Принтсцреен Yоутубе/РТС 

У једном делу шпице види се фотографија на којој Бојковићева држи бебу у рукама, а заједно са њом на фотографији је Јанкетић. Беба коју држи је Катарина Жутић, њена ћерка.

Заправо реч је о фото-монтажи. На оригиналној фотографији уместо Мише Јанкетића је усликан отац Катарине Жутић, други супруг Цеце Бојковић — Милош Жутић. Монтажа је урађена толико веродостојно да су гледаоци мислили да се заиста ради о оригиналној фотографији.

А Цеца је, наиме, пет година након смрти Милоша Жутића, који је преминуо 1993. године, ову фотографију уступила у сврхе реализације серије.

Прочитајте још: Тања Савић проговорила о разводу, а онда је изненада прекинула Жику Јакшића усред реченице

Глумица је Катарину родила када је имала двадесет пет година, а Катарина је имала 21 годину када је остала без оца.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas