· · Komentari: 0

Pomešala različite stilove i prošetala crvenim tepihom: Nina Janković privukla veliku pažnju novim stajlingom (FOTO)

Glumica Nina Janković poznata je po smernim modnim kombinacijama koje izazovu veliku pažnju sa svakim novim pojavljivanjem.

1666167662_8c56cf897fc617d44a3fbd2a0f9eaab4587e2920.jpg
Foto: Ata images

Lepa glumica pristustvovala je jednom crvenom tepihu sinoć u Beogradu gde je ponovo privukla veliku pažnju novim izdanjem. Nina je pomešala nekoliko komada garderobe koji pripadaju različitim stilovima. Potrebna je smelost za ovakav izgled, jer bi mnogima bilo teško da iznesu ovakvu kombinaciju garderobe.

Pročitajte još: Od nje su nasledile lepotu: Ovo je majka sestara Hadid, pojavila se sa ćerkom na događaju i oduševila sve (FOTO)

Crvenim tepihom se prošetala u lepršavoj, maksi suknji od tila, bež boje, a preko je obukla blejzer, popularnog ravnog kroja, maslinaste boje.

Foto: Ata images

Da sve bude još zanimljivije obula je kombat čizme, masivan i upečatljiv model, a celokupnom izgledu dodale su urbanu notu.

Da li biste ovako smeo stajling birali za sledeću elegantnu priliku?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.