Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Већ НОВИ ДЕЧКО: Жизел Бундшен фотографисана на одмору са новим мушкарцем, изгледа да је брзо ПРЕБОЛЕЛА Тома Брејдија (ФОТО)

Појавиле су се фотографије на којима познати супермодел ужива у друштву тренера и двоје деце, на одмору у Коста Рики

1668504124_profimedia-Zizel-Bunsen.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Изгледа да за Жизел нема зиме, те се након скорашњег развода брзо снашла. Иако се страсти око решавања 
бракоразводне парнице још не стишавају, лепа манекенка је решила да настави даље.
Супермодел је усликан на одмору, у друштву инструктора џиу-џице Хоакима Валентина, који живи у Мајамију.

Фото: Инстаграм/цхисмеxцепцион

Прочитајте још: БОСОНОГА глумица на ОТКРИВАЊУ ЗВЕЗДЕ на Булевару Славних: Кристина Еплгејт, бори се као лавица након тешке дијагнозе

Сви се питају ко је заправо Хоаким? Он заједно са својом браћом држи студио у Мајамију, а Жизел је како се наводи упознала браћу када је отпочела ту да тренира. 

Видео: Инстаграм/ гиселе


Пар је фотографисан заједно у Коста Рики, за викенд, док су ишли на ручак. На слици су такође њена деца  Бенџамин (12) и Вивијан (9), које је добила у  браку са Томом Брејдијем. Нагађа се да ли су Жизел и Хоаким у вези, а Томови представници су такође имали реакцију.

Фото: Инстаграм/ попцултуре

Прочитајте још: Удала се за свог ПОЛУБРАТА: Манекенка шокирала пратиоце ПРИЗНАЊЕМ - "Обоје морате на терапију"

Како се сазнаје, из Томових кругова коментарише се да '' не наседају на причу, али је било чудно како је ођедном решила да оконча њихов брак''. 
Брак између Брејдиија и Жизел је финализиран прошлог месеца, а трајао је 13 година. Многи су се питали зашто се пар који је деловао срећно растао, па су били изненађени овом вешћу. Шушка се да је Том био преокупиран својом страшћу ка америчком фудбалу, и да није довољно пажње посвећивао својој тадашњој супрузи, те да му је она
дала много шанси да исправи ствари, али је Том просто није ''чуо''.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas