Oglas
· · Komentari: 0

Udala se za svog POLUBRATA: Manekenka šokirala pratioce PRIZNANJEM - "Oboje morate na terapiju"

Poznata manekenka je otkrila da je u braku sa svojim polubratom

1668441866_Foto-Printscreen-TikTok-vass.iliki.jpg
Foto: Printscreen/TikTok - vass.iliki
Oglas

Viki Papadakis grčka manekenka i Met Kjatipis košarkaški trener žive u Kanadi i detalje svog života dele na TikToku. Brojni pratioci ih jako vole, međutim, Viki je priznala da je Met zapravo njen polubrat. 

- Čula sam da si se udala za svog polubrata? - glasilo je samo jedno od mnogih pitanja koja Viki dobija i na koje je odlučila da odgovori. 

- Da, jesam!

 

@vass.iliki Comment 🤚🏻 for a wedding invite! #fyp #foryoupage #stepbro #marriage #husband #boyfriend ♬ Hit chu wit da blick - solvvrr broke again

Pročitajte još: "Rekli su mi da imam šest meseci života, deca neće poznavati svog oca": Poznati voditelj progovorio o borbi sa rakom pluća

Pratioci su bili jako iznenađeni ovom informacijom, pa su tako izazvali lavinu komentara.

"Znam da to što radite nije nezakonito, ali toliko je pogrešno!", "Oboje morate na terapiju", "Šta nije u redu sa ženama?", nizali su se komentari.

Među njihovim pratiocima ima i onih koji su stali u njihovu odbranu i napomenuli da oni nisu u krvnom srodstvu.

"Da li sam ja čudan kad ne vidim ništa loše u ovome?", "Oni nisu u krvom srodstvu", pišu pratioci.

 

@vass.iliki 👀 #hotinitmatresschallenge #fyp #foryoupage #dance #stepbro ♬ Hot In It - Tiësto & Charli XCX

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas