Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУГА

Вечерас је ЗАНЕМЕЛА СРПСКА ЕСТРАДА! У сузама Брена, Драгана Мирковић, Џенан, Саша Ковачевић...(ФОТО)

Најпознатији музички текстописац у региону Марина Туцаковић преминула је након тешке болести у 67. године.

1632082416_1ddd618f67f85b50c401b9aaa35310f913705704.jpg
Фото: Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Марина Туцаковић, највећи домаћи текстописац, преминула је вечерас услед последица канцера са којим се већ дуго борила у својоој 67. години живота. 

Прочитајте још: Није желела да се ПРЕДА! Ево када се Марина ТУЦАКОВИЋ последњи пут појавила у јавности (ФОТО)

Од тренутка када су сазнали за њену смрт, утихнули су сви на српској естради који се емотивним порукама опраштају од жене која ја заслужна за највеће хитове у овом делу света.

- Шта год да кажем за Марину увек је мало. Отишла је жена, песник свих нас, нас пријатељ и друг , која је знала као скенер наше душе, шта мислимо и осећамо. Никад се неће више родити таква жена коју смо сви волели и поштовали. Остаће њени текстви као печат свих нас, једног времена у коме смо имали највећег песника и друга, пријатеља. Нека јој је лака земља и нека нас сад гледа са неког бољег места. Волемо те Маина и волећемо те увек и поштовати јер си нам својим делима улепшала животе, где смо твоје речи преточили у емоцију коју су сви осетили. Почивај у миру - навела је Лепа Брена.

Прочитајте још: СА ОЛИВЕРОМ МАНДИЋЕМ БИЛА У ВЕЗИ 4 ГОДИНЕ: Веровали или не, она је власница ОВИХ ХИТОВА, зато је и била КРАЉИЦА! (ВИДЕО)

- Уметник, револуционар, визионар, али пре свега-човек. Драга моја Марина, хвала ти за све дивне текстове, за најлепше тренутке које смо заједно провеле, незаборавне савете које си ми дала, хвала ти што си овај свет учинила бољим местом својом лепотом душе и својим талентом. Моје мисли сада иду ка твојој породици, а посебно твом сину Лаци, јер само ми који смо имали срећу да нас у овом животу додирнеш својом величином, можемо макар да наслутимо колико су изгубили твоји најближи. Колико год да сам времена провела са тобом, увек ће ми бити мало, а са тобом одлази читава епоха наше музике. Путуј са анђелима, драга моја Марина, и нађи мир који заслужујеш. Воли те увек твоја Гага - навела је Драгана Мирковић.

Прочитајте још: "Чувајте се": Кућа глумице Бојане Маљевић у ГУСТОМ ДИМУ, а онда су се појавили НЕЖЕЉЕНИ гости! (ФОТО/ВИДЕО)

- Маринче... Заувек ћемо те памтити по твојој јединственој енергији, осмеху, доброти и најлепшим текстовима кроз које цес вецно живети! Почивај у миру, Маринче... - написао је Саша Ковачевић.

- Лепа и добра наша... За одласке увек недостаје правих речи, а после тебе недостајаће толико тога. Од ничег си стварала све. С тобом су обични разговори били поезија и нико као ти није умео тугу тако лепо испричати и срећу појачати на још више. Лепа и добра наша... Одмори се. Лавовска је била борба. Уморила си се и ти. Али, не брини, твоја вредност неће избледети ни за сто живота. Хвала ти за сваку написану реч и песме које ће живети уместо нас. Оне су твој печат, а колико си их само направила... Уметнице васеријска! Дивна особо и пријатељу... Ни слутио нисам да ће бити баш оволико тешко... Почивај у миру, драга Марина - написао је испод фотографије Саша Матић.

- Отишла је највећа! Анђели нека те чувају! - овим речима Ана Кокић опростила се од Марине Туцаковић.

- Сипајте ми још један виски, јер срушио се сав мој свет.... Заувек ћеш недостајати. Заувек ћу памтити твој осмех мила моја Маки. Заувек ћу ишчекивати твоје нове брилијантне текстове, јер не верујем да те више нема. Такви као ти су бесмртни. Воли те бескрајно твој Бабаре! Нек ти је вечна слава, и хвала ти за све - написао је Жељко Самарџић. 

Од Марине Туцаковић опраштају се и Џенан Лончаревић, Адил, Сека Алексић, Марија Шерифовић и бројни други....


Фото: InstagramStoryScreenshot

Прочитајте још: ЗБОГ ОВЕ ПЕСМЕ ЈЕ УШЛА У ЛЕГЕНДУ: Марина Туцаковић је за 5 РЕЧИ једне песме узела 100.000 ЕВРА!


Фото: InstagramStoryScreenshot

Прочитајте још: ЗБОГ ОВЕ ПЕСМЕ ЈЕ УШЛА У ЛЕГЕНДУ: Марина Туцаковић је за 5 РЕЧИ једне песме узела 100.000 ЕВРА!


Фото: InstagramStoryScreenshot

Прочитајте још: Имате две РУПИЦЕ на дну леђа? Прави сте срећник, а ево и због чега?


Фото: InstagramStoryScreenshot

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas