· · Коментари: 0

Имате две РУПИЦЕ на дну леђа? Прави сте срећник, а ево и због чега

Многи сматрају да су те рупице врло привлачне, а добиле су име Венерине рупице код жена, односно Аполонове, ако је у питању мушкарац.

1631969838_backpain-1944329_1920.png
Фото: Пиксабеј

Мушкарци су одавно потврдили привлачност две рупице на доњем делу женских леђа. Верује се да су ова удубљења знак лепоте, алудирајући на порекло њиховог имена од Венере, богиње лепоте. Научници су, чак, израчунали да оне додају женама 20 одсто привлачности.

Прочитајте још: ВАТРЕНИ ТОНИК ЗА ЈАЧИ ИМУНИТЕТ: Комбинација јабуковог сирћета и рена УБИЈА сваки вирус! (РЕЦЕПТ)

Здравствене користи?

Доктори су открили да рупице на леђима имају и стварне предности, када је здравље у питању.

Испоставило се да се ове симпатичне рупице налазе на месту сједињења карличних костију. Оне указују на добру циркулацију крви и снажно здравље, како код жена, тако и код мушкараца.

Осим што се ове жене сматрају најстраственијим, оне обично лако рађају децу, без потешкоћа и компликација.

Рупице имају везе са грађом тела и структуром костију. Наши кукови имају два шпица окренута према кичми и закривљена према унутра, а због њиховог положаја, одмах изнад њих се стварају ове рупице.

Такође, верује се и да поносни "власници" ових рупица на леђима лакше доживљавају оргазме јер су им полни органи боље прокрвљени.

Како се добијају рупице?

На жалост, ове рупице не може да има свако. А добијају се искључиво генетски. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.