Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ведрана Рудан шокирала изјавом о мајчинству и изазвала гнев: "Деца су оно најгоре што нам се догодило"

"Беба је краљица, ти си слуга"

1667390010_vedrana-rudan.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/РТВ Пинк
Oglas

Хрватска списатељица, изазвала је бурне реакције током једног гостовања, када је изјавила да су деца најгоре што се женама може догодити.

Прочитајте још: Ко је ИТАЛИЈАНКА коју су повезивали са Душаном Влаховићем: Многи кажу да је ЛЕПША од Маган Фокс (ФОТО)

Иако је и сама мајка, она сматра да многе жене идеализују своју децу:

 - Све ми жене знамо да су наша деца оно најгоре што нам се догодило. Једанпут би требало рећи истину о деци. Била сам у шминкерници и прислушкивала сам разговоре младих мама о њиховом односу према деци. Све оне их обожавају, ослушкују њихове потребе, наредбе и то од времена када њихово дете има две и по године. Ако ти не покажеш њему или њој где му је место, она ће те са десет, појести. Стара сам школа, ми смо другачије одгајане. Знао се ред, рад, дисциплина. Ми као мајке, моја генерација, нисмо биле опседнуте децом, њиховом гардеробом, нити да их сликамо, да се хвалимо. Деца су била деца, неко кога треба нахранити, дати му границе и не од њега правити Бога. Данас је обратно. Беба је краљица, ти си слуга - говорила је Ведрана, па поентирала:

- Када то напишем, најпре на мене жене скоче, тврде да ја нисам права мајка. Мислим се, жено, док ти дете не наврши четрдесет ти не знаш шта значи имати дете, а када наврши четрдесет долази до тога да ти са њим не би попила каву, а не би ни оно са тобом, да није твоје.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas