Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Венчаница је КАО ИЗ БАЈКЕ: Наш познати уметнички пар се после 14 година брака заклео на вечну љубав и пред Богом (ВИДЕО)

Наш славни пар је одлучио да судбоносно да изговори и у цркви, а млада је блистала у венчаници принцеза кроја

1685368828_Gromilic-svadba.png
Пхото: Инстаграм принтсцреен/ милангромилицоффициал
Oglas

Плесачко-кореографски пар Милан и Катарина Громилћ, након скоро деценије и по у браку, одлучили су да венчају и у цркви. Катарина је позната балерина, док је Милан Громилић балетски уметник и глумац, али је широј јавности најпознатији као кореограф.

Катарина и Милан су се на вечну љубав пред Богом заклели протеклог викенда, у Храму светог Саве. 

Церемонији су присутвовали бројни пријатељи, колеге и породица, а након обреда у цркви весела поворка је славље наставила у једном престоничком локалу. 

Фото: Инстаграм принтсцреен/милангромилицоффициал

Катаринина венчаница је била бајковита са дугачким веом и шлепом, које су појединим тренуцима иза младе носила деца овог пара. 

Милан је носио класично одело, а младенци су на Инстаграму поделили велики број фотографија и снимака из цркве и локала у којем је било славље. 

Срећни пар има троје деце и све су ћерке -Хана, Маша и Лара. Милана шира јавност зна из неких домаћих ријалити програма као што су Сурвајвор и Твоје лице звучи познато, а кореографијом је почео да се бави након појављивања у споту за песму Молитва Марије Шерифовић, којом је домаћа певачица освојила прво место на Евровизији. 

Имао је мање улоге у серијама ''Породично благо'', ''Стижу долари'' и ''Бела лађа'', као и у још неким домаћим остварењима.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas