Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Венчање Бруклина Бекама је спремно: Они би требало да се нађу на ЛИСТИ ЗВАНИЦА

Бруклин Бекам (23), најстарији син Викторије и Дејвида Бекама, одлучио је да стане на луди камен и ожени девојку Николу Пелц (27)

1648978854_profimedia-0636016517.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Венчање Бруклина Бекама и Никола Пелц

Млада глумица, Никола, и амбициозни кувар Бекам (22), који су се упознали у пре четири године, а од 2020. званично у вези, планирају да се венчају 9. априла ове године, наводи Тхе Сун. Верује се да ц́е се церемонија одржати на имању Николиног оца, милијардера, Нелсона Пелтза, у Палм Бичу на Флориди. Имање на обали океана вредно 76 милиона фунти има невероватних 27 спаваћих соба, а сматра се да ће се управо овде уприличити дугоочекивана церемонија.

Прочитајте још: Прави пословни шик: КРАЉИЦА ЛЕТИЦИЈА у уској сукњи и интересантном дезену (ФОТО)

Када је младу Никола за веридбу обукла будућа свекрва, дизајнерка, Викторија Бекам, спекулисало се да ли че јој она креирати и венчаницу.  Међутим, прича се да млада размишља о дизајну попут бајковите италијанске куће, Валентино.

Ко је позван на велелепно венчање Бруклина Бекама и Никол Пелц?

Објављено да ће венчању присуствовати Викторијине другарице, бивше чланице бенда Спице гирлс. Затим, очекује се позната манекенка Ђиђи Хадид, америчка ТВ звезда и глумица Никол Ричи, славни кувар Гордон Ремзи.

Бекамов кум Елтон Џон вероватно неће моћи да присуствује догађају, јер ће бити на турнеји у то време. Спекулише се да ће доћи и војвода и војвоткиња од Сасекса, принц Хари и његова супруга Меган Маркл, који су добри пријатељи Бекамових, пише Даилy Маил.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas