Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕНЧАЊЕ СЛОБОДЕ И ВОЈИНА: Само је једна фотографија завршила у јавности - изненадићете се кад видите како је познати пар игледао (ФОТО)

Слобода Мићаловић и Војин Ћетковић су већ годинама у складном браку, а ево како су изгледали када су одлучили да стану на "луди камен"

1713079209_Foto-Ataiamges.rs-Printscreen-Instagram-sloboda_micalovic_boba.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/ Инстаграм - слобода_мицаловиц_боба
Oglas

Глумачки пар Слобода Мићаловић и Војин Ћетковић у браку су већ пуних 15 година, а иако су обоје поприлично познати, своју приватност и породицу успевају да сачувају.

Занимљиво је то да су Слобода и Војин на "луди камен", на овај или онај начин, стајали чак три пута. Први пут су судбоносно "да" изговорили у серији пре стварног брака, други пут су то урадили и у реалности, док су трећи поново за потребе снимања серије.

Многи их сматрају идеалним партнерима, како професионалним, тако и емотивним. Ипак, о својој вези су говорили врло ретко и одувек настојали да детаље породичних односа задрже са себе, те је тако и њихово венчање било далеко од очију јавности.

Међутим, глумица је својевремено са својим пратиоцима поделила фотографију са венчања. Она је имала шишке све до очију, док је он носио педерушу уз свечано одело.

Упознали се 2002. године на снимању филма

Иначе, Војин Ћетковић и десет година млађа Слобода Мићаловић упознали су се 2002. на снимању филма “Зона Замфирова”, када су се родиле прве искре које су касније прерасле у романсу.

Недуго затим обоје су се разишли од својих партнера, а једне летње ноћи, 2004. године, почели су своју љубавну романсу, коју су крунисали браком четири године касније.

- Сећам се када сам је први пут угледао, снимали смо, она је била студенткиња. Никада на тај начин нисам гледао студенткиње, нарочито јер су углавном биле клинке. Прошло је неколико дана, позвао ме је сниматељ да дођем да нешто погледам. Видео сам је као неког ко ће вероватно да снима, нисам је посматрао по принципу “лепа је” или слично - рекао је Војин својевремено, преноси "Хелло".

Венчали су се у храму Светог Василија Острошког у Београду, а тим поводом организовали су интимну церемонију на коју медији нису били позвани.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas