Oglas
· · Komentari: 0

VENČANJE SLOBODE I VOJINA: Samo je jedna fotografija završila u javnosti - iznenadićete se kad vidite kako je poznati par igledao (FOTO)

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković su već godinama u skladnom braku, a evo kako su izgledali kada su odlučili da stanu na "ludi kamen"

1713079209_Foto-Ataiamges.rs-Printscreen-Instagram-sloboda_micalovic_boba.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/ Instagram - sloboda_micalovic_boba
Oglas

Glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković u braku su već punih 15 godina, a iako su oboje poprilično poznati, svoju privatnost i porodicu uspevaju da sačuvaju.

Zanimljivo je to da su Sloboda i Vojin na "ludi kamen", na ovaj ili onaj način, stajali čak tri puta. Prvi put su sudbonosno "da" izgovorili u seriji pre stvarnog braka, drugi put su to uradili i u realnosti, dok su treći ponovo za potrebe snimanja serije.

Mnogi ih smatraju idealnim partnerima, kako profesionalnim, tako i emotivnim. Ipak, o svojoj vezi su govorili vrlo retko i oduvek nastojali da detalje porodičnih odnosa zadrže sa sebe, te je tako i njihovo venčanje bilo daleko od očiju javnosti.

Međutim, glumica je svojevremeno sa svojim pratiocima podelila fotografiju sa venčanja. Ona je imala šiške sve do očiju, dok je on nosio pederušu uz svečano odelo.

Upoznali se 2002. godine na snimanju filma

Inače, Vojin Ćetković i deset godina mlađa Sloboda Mićalović upoznali su se 2002. na snimanju filma “Zona Zamfirova”, kada su se rodile prve iskre koje su kasnije prerasle u romansu.

Nedugo zatim oboje su se razišli od svojih partnera, a jedne letnje noći, 2004. godine, počeli su svoju ljubavnu romansu, koju su krunisali brakom četiri godine kasnije.

- Sećam se kada sam je prvi put ugledao, snimali smo, ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su uglavnom bile klinke. Prošlo je nekoliko dana, pozvao me je snimatelj da dođem da nešto pogledam. Video sam je kao nekog ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao po principu “lepa je” ili slično - rekao je Vojin svojevremeno, prenosi "Hello".

Venčali su se u hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu, a tim povodom organizovali su intimnu ceremoniju na koju mediji nisu bili pozvani.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas