Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Верица Ракочевић открила непознате детаље из живота: Ево где је и како започела њихова љубав

Наша најпознатија креаторка проговорила о љубави са 35 година млађим супругом

1662446958_verica-i-veljko.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Верица Ракочевић и њен тридесет и пет година млађи супруг Вељко Кузманчевић доказали су да љубав не зна за године те и данас сигурно корачају једно крај другог. Упркос наводима да се растају, недавно су ушли у десету годину своје љубавне романсе.

Прочитајте још: ШМИНКА ЈЕ МАГИЈА: Погледајте како изгледају Неда, Снежана, Брена и Бекута БЕЗ ИЈЕДНЕ ТРУНКЕ (ФОТО)

- Време дефинитивно лети, али ми се ипак чини да смо јуче били на Златибору где је све почело. Морам да признам да ме је Вељко научио да уживам у ситницама и да ако нешто не иде, само пустим јер за све постоји право време - поручила је дизајнерка.

Упркос богатом животном и професионално искуству Верица признаје да је туђи поступци и речи избаце из колосека и често изенаде.

- За себе често кажем да сам романтична старица, да се не уклапам у савремени концепт живота, по којем је све дозвољено. Још може да ме шокира све што искаче из мог поимања моралних начела и вредности. Вељко и ја смо временом смањили круг пријатеља, мало је оних који нам долазе у кућу. Учаурили смо се и уживамо далеко од свега.

- Код мене је та потреба дошла у зрелим годинама, док је код њега тако одувек. Поред њега сам научила да све што ме узнемирава склоним од себе, а самим тим и да ширим видике - објаснила је Верица.

Прочитајте још: Невероватна трансформација: ЛИДИЈА ВУКИЋЕВИЋ се одлучила на драстичну промену, офарбала косу, а ево како сад изгледа (ФОТО)

- Сјајно се уклопила у мој стил живота. Мислим да не постоји ствар на свету коју јој могу преложити, а да она не каже "ајде". То је једна од генијалнијих особина које волим код ње и разлог због кога је наш однос такав какав јесте. На мотору смо прокрстарили пола Европе, годинама на летовање идемо кампером. Можда је сада време да полетимо, размишљам о неком моторном змају - истакао је Вељко, на шта му је Верица са осмехом одбрусила: - Е, на то ћеш ићи сам!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas