Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Верица Ракочевић проговорила о разводу: Ево шта је права истина

Верица Ракочевић после паузе због корона вируса, поново је активна у свету рада

1631629679_verica.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Док увелико припрема своју нову модну ревију, испричала нам је и како јој је у љубави са знатно млађим супругом Вељком Кузманчевићем.

Прочитајте још: Дуга коса, розе гардероба и цвеће: НЕВИЂЕНА фотка Марије Шерифовић кружи интернетом (ФОТО)

Њена порука на Инстаграму изазавала је бројне контроверзне коментаре, а Верица је коначно ставила тачку на нагађања да ли су те речи упућене њеном 35 година млађем супругу.

У срећном браку

- Са мном и са Вељком је све у реду. Ми смо скроз у реду, порука коју сам оставила је била потпуно нешто друго. Ја имам и те како много пажње, и права сам срећница што се тога тиче - каже Верица.

- Ја ништа не радим да бих изазвала нечији коментар или оставила неки утисак. Можда сам то некада радила, али сада са 73 године ми не би пало на памет.

- Мени се десило не баш у раној младости, ту правила нема, такве ствари се десе или не десе и нисам размишљала о томе да ћу икада ући у мирну луку са особом која је 35 млађа. Ствари у браку нису идиличне, ко то каже тај лаже. Најбитније је да се људи прихватају. Код Вељка постоји милион ствари које се мени не свиђају и обрнуто, али ја њега прихватам таквог какав јесте. Нама је годишњица сваког дана, мени Вељко пусти ватромет у петак у дванаест из чистог мира, тако да нисмо присталице формалних славља - каже Верица и додаје да су она њен супруг требнутно посвећени послу.

Прочитајте још: Након лета у Београду КЕЈТ ХАДСОН се верила: Сада је и званично (ФОТО)

Она се осврнула и на трендове подмлађивања коме се окрећу и мушкарци и жене и закључла да младост није у лепом и испегланом лицу, већ у духу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas