Oglas
· · Komentari: 0
PAKLENI KUVAR

VEŠTO JE SKRIVAO PROBLEME: Svi ga znamo kao nasmejanog kuvara, ali Saša vodi NAJTEŽU BORBU

Malo ko zna da je čuveni kuvar Saša Mišić, koga smo pratili u emisiji "Paklena kuhinja" iza sebe ima tešku životnu priču.

1640428889_______________555.png
Foto: Printskrin/Jutjub
Oglas

Supruga Saše Mišića napustila ga je i ostavila sa troje male dece.

- Žena me je ostavila sa troje dece - preneli su mediji 2011. godine potresnu životnu ispovest "paklenog kuvara" Saše Mišića.

- Mesecima živim kao samohrani otac troje dece. Moja supruga Katrin nije se snašla u ulozi majke u Srbiji, pošto ta uloga u Nemačkoj, odakle je poreklom, izgleda potpuno drugačije. Odlučila je da živimo ovde, jer smo želeli da deca rastu u uslovima koji u Nemačkoj više ne postoje - izjavio je Saša i dodao da uz pomoć dadilje, koja je pedagog, posvećeno i s ljubavlju odgaja Danicu, Konstantina i Ekatarinu.

Saša Mišić, u to vreme velika televizijska zvezda, verovao je da njegov brak ima budućnost i da će supruga, sa kojom je ostao u kontaktu, uvideti da je najbolje da ponovo žive zajedno, te da će se vratiti na njihovo porodično imanje u Ritopeku.

Supruga Saše Mišića iznenada je promenila mišljenje.

Pročitajte još: DEVOJKA ZA PRIMER: Pogledajte kako izgleda ĆERKA Neleta Karajlića koja je izabrala neobično zanimanje (FOTO)

Međutim, tri godine kasnije nastupio je neočekivani obrt. Saši je Centar za socijalni rad oduzeo decu, a starateljstvo nad njima dato je njihovoj majci Katarini Grujning.

- Budite uvereni da su svi dokazi koji su dostavljeni sudu, tužilaštvu i Centru za socijalni rad pribavljeni od gospođe Katrin, ali i od članova porodice samog gospodina Mišića, koji na sve načine nastoje da pomognu bivšoj snaji - poručila je advokatica bivše gospođe Mišić, koja je tvrdila da je Saša "povredio njen i telesni i duševni integritet" njihove dece.

Usledio je odgovor u vidu protesta koje je Saša Mišić, uz podršku nekoliko stotina građana, organizovao ispred "Vaznesenjske crkve", tražeći da mu se deca vrate.

- To je taj slovenski deo duše koji proradi kad se načini velika nepravda. Okupili smo se da se pomolimo i da javnosti pošaljemo pravu sliku - kazao je tom prilikom.

Ista ta javnost ostala je uskraćena za epilog porodičnog spora koji je stigao do suda. Saša Mišić se povukao iz javnosti i koliko je poznato, u međuvremenu dobio još petoro dece sa ženom čiji identitet nije otkriven.

(Srbija Danas)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas