Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУГА

ВОДИТЕЉКА ДОЖИВЕЛА ТРАГЕДИЈУ: Лудо су се волели, а онда је зазвонио телефон - Све је стало! (ФОТО)

Позната водитељка, Александра Ивановић, доживела је тешке тренутке у приватном животу, када је преминула њена велика љубав.

1639912069_11566-600.png
Фото: Принтскрин/Тв Пинк
Oglas

Водитељка Националног дневника на телевизији Пинк је пре нешто више од две године преживела тежак период, када је погинуо пилот Владимир Булат с којим је раније била у емотивној вези. Мајка јој је јавила трагичне вести, а њене колеге са телевизије су јој то, нажалост, и потврдиле.

Александра, иначе једно од најпознатијих лица "ружичасте" телевизије, након тога је у својој исповести открила да је Владимир обележио њен живот, али и животе свих оних који су га познавали.

Трагично сазнање

"Мама је плачући понављала 'Булат, Булат', тако је звала Владу. Пренула ме је из сна, а пошто сам знала колико је он сјајан пилот није ми пало на памет да је нешто могло да му се деси. Позвала сам колегу Младена, који је извештавао о том догађају. Уз коментар да је слика лоша, рекао је да ће ми се јавити. Када ми је саопштио да пилот, нажалост, није преживео, занемела сам", испричала је својевремено Александра.

Прочитајте још: ЕМОТИВНИ ШОК ЈЕ ОДВЕО У БОЛЕСТ: Зорана се изборила са болешћу и изгледа ОДЛИЧНО (ФОТО)

С покојним пилотом била је у вези око годину и по дана, а описала је и како је изгледао њихов први одлазак на аеродром.

Велика љубав

"Волели смо да гледамо старе филмове, као што су 'Прохујало са вихором', 'Доручак код Тифанија'. Само нам је 'Топ Ган' био дражи. Повезивала нас је љубав према Ечкој, одакле је моја бака, а он је тамо одлазио због аеродрома. Када ме је први пут повео, остала сам са његовим колегама испред хангара. Док је изводио акробације, толико сам вриштала од страха да су ми се сви смејали. Иако је било божанствено, нисам смела да гледам. Објашњавао ми је да је најбезбеднији када је авион на великој висини јер, шта год да се деси, има времена да реагује. Кад се спусти ниско, најважније је да га не изда машина", рекла је Александра.

Њих двоје су заједно летели авионом "Злин" у којем је он и погинуо, а њихова заједничка вожња јој је најдража успомена.

"Седела сам напред, он је био иза. Испред мене су били командна табла и управљач, Влада ми је причао како треба да се балансира, да авион мора да буде у равни са хоризонтом. Без најаве ми је препустио команде и све снимио. То ми је најдража успомена", присетила се у исповести након несреће.

Везу су прекинули због различитих планова, али нису успевали једно без другог, па се при сусрету десило супротно.

"Нашли смо се на Земунском кеју. Дуго смо шетали и разговарали и кад смо закључили да је то то, одлучили смо да идемо кућама. Онда је он рекао да је то безвезе, да то могу кад хоћу, али да прво нешто поједемо. Ушли смо у ресторан, музика је дошла за наш сто и када су почеле песме Арсена Дедића, заборавили смо на расправу, а кући пошли заједно, загрљени", испричала је водитељка.

(Мондо)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas