· · Komentari: 0
TUGA

VODITELJKA DOŽIVELA TRAGEDIJU: Ludo su se voleli, a onda je zazvonio telefon - Sve je stalo! (FOTO)

Poznata voditeljka, Aleksandra Ivanović, doživela je teške trenutke u privatnom životu, kada je preminula njena velika ljubav.

1639912069_11566-600.png
Foto: Printskrin/Tv Pink

Voditeljka Nacionalnog dnevnika na televiziji Pink je pre nešto više od dve godine preživela težak period, kada je poginuo pilot Vladimir Bulat s kojim je ranije bila u emotivnoj vezi. Majka joj je javila tragične vesti, a njene kolege sa televizije su joj to, nažalost, i potvrdile.

Aleksandra, inače jedno od najpoznatijih lica "ružičaste" televizije, nakon toga je u svojoj ispovesti otkrila da je Vladimir obeležio njen život, ali i živote svih onih koji su ga poznavali.

Tragično saznanje

"Mama je plačući ponavljala 'Bulat, Bulat', tako je zvala Vladu. Prenula me je iz sna, a pošto sam znala koliko je on sjajan pilot nije mi palo na pamet da je nešto moglo da mu se desi. Pozvala sam kolegu Mladena, koji je izveštavao o tom događaju. Uz komentar da je slika loša, rekao je da će mi se javiti. Kada mi je saopštio da pilot, nažalost, nije preživeo, zanemela sam", ispričala je svojevremeno Aleksandra.

Pročitajte još: EMOTIVNI ŠOK JE ODVEO U BOLEST: Zorana se izborila sa bolešću i izgleda ODLIČNO (FOTO)

S pokojnim pilotom bila je u vezi oko godinu i po dana, a opisala je i kako je izgledao njihov prvi odlazak na aerodrom.

Velika ljubav

"Voleli smo da gledamo stare filmove, kao što su 'Prohujalo sa vihorom', 'Doručak kod Tifanija'. Samo nam je 'Top Gan' bio draži. Povezivala nas je ljubav prema Ečkoj, odakle je moja baka, a on je tamo odlazio zbog aerodroma. Kada me je prvi put poveo, ostala sam sa njegovim kolegama ispred hangara. Dok je izvodio akrobacije, toliko sam vrištala od straha da su mi se svi smejali. Iako je bilo božanstveno, nisam smela da gledam. Objašnjavao mi je da je najbezbedniji kada je avion na velikoj visini jer, šta god da se desi, ima vremena da reaguje. Kad se spusti nisko, najvažnije je da ga ne izda mašina", rekla je Aleksandra.

NJih dvoje su zajedno leteli avionom "Zlin" u kojem je on i poginuo, a njihova zajednička vožnja joj je najdraža uspomena.

"Sedela sam napred, on je bio iza. Ispred mene su bili komandna tabla i upravljač, Vlada mi je pričao kako treba da se balansira, da avion mora da bude u ravni sa horizontom. Bez najave mi je prepustio komande i sve snimio. To mi je najdraža uspomena", prisetila se u ispovesti nakon nesreće.

Vezu su prekinuli zbog različitih planova, ali nisu uspevali jedno bez drugog, pa se pri susretu desilo suprotno.

"Našli smo se na Zemunskom keju. Dugo smo šetali i razgovarali i kad smo zaključili da je to to, odlučili smo da idemo kućama. Onda je on rekao da je to bezveze, da to mogu kad hoću, ali da prvo nešto pojedemo. Ušli smo u restoran, muzika je došla za naš sto i kada su počele pesme Arsena Dedića, zaboravili smo na raspravu, a kući pošli zajedno, zagrljeni", ispričala je voditeljka.

(Mondo)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.