Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Водитељка искрено о тренутку када се обратила психијатру: "Схватила да ме прогањају неке ствари"

Ирина Вукотић не воли да прича о приватном животу, али је спремна да направи изузетак верујући да њено лично искуство може да помогне другима.

1695822145_yu_grupa_10092022_0077.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Тако је одлучила да чак и у јутарњем програму који је сама водила на ТВ Прва проговори о смрти мајке, као о једном од најболнијих искустава у животу.

"Сматрам да је важно да се обратимо психијатру кад нам је помоћ потребна", казала је водитељка. "То сам и ја учинила кад ми је умрла мама, јер сам схватила да ме прогањају неке ситне ствари.

Тако сам у његовој ординацији причала чак и како нисам стигла да тог дана оперем судове па сам оставила неуредну кухињу, па ме је тек психијатар подсетио колико су то неважни детаљи."

Водитељка је била изузетно везана за мајку, а начин како је умрла био је за њу посебно потресан. 

"Отишла си преко ноћи да случајно никог не оптеретиш јер си цео живот сву љубав овог света давала за нас и кад је теби нешто недостајало никад ниси никог оптерећивала већ си се несебично и са љубављу давала. Синоћ си ми написала да ћемо се данас чути и да ме љубиш", написала је Ирина на Инстаграму кад јој је мајка умрла прошле године.

У објави се захвалила мајци на свему. "Све што сам у животу постала, урадила, научила је захваљујући теби. Кад сам ти то недавно рекла, поцрвенела си као мало дете најчистије душе. Волим те, мајчице моја највољенија...", додала је Ирина тада.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas