Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Војина Ћетковића сви знате, а ево како изгледа његов рођени брат! (ФОТО)

Војин Ћетковић има млађег брата Бојана, који се ретко појављује у јавности

1624368346_vojin.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен / СТУДИО БУЛЕВАР
Oglas

Иако је брат популарног глумца, Бојан није кренуо стопама Војина Ћетковића, већ је за разлику од њега остао у родном Крушевцу, где живи са својом породицом. Запослен је у Крушевачком позоришту као организатор.

Прочитајте још: Тања Савић коначно је вратила децу у Србију, а овај најемотивнији тренутак промакао је свима (ВИДЕО)

Војин Ћетковић, прославио се глумећи лик Бранда у серији Породично благо, а такође и у филму Здравка Шотре "Зона Замфирова".  Вишеструко је награђиван за улоге у позоришту и на филму, а издвајају се две Годишње награде ЈДП, награда „Бранка и Млађа Веселиновић”, Награда Раша Плаовић и Награда Милош Жутић. 

Фото: Принтсцреен РТС/Бојан Ћетковић

Биографија Војина Ћетковића

Одрастао је у патријахалној породици, Слободанке из Крушевца и Чедомира Ћетковића из Колашина, а име је добио по деди. Године 2001. оженио се новинарком Наташом Миловановић, са којом је био у браку до 2005. године. Своју садашњу супругу, глумицу Слободу Мићаловић, упознао је на снимању филма Зона Замфирова 2001. године, међутим пар је тек након неколико година ступио у везу, а венчали су се у мају 2008. године. У јануару 2010. године добили су ћерке Милу и Веру.

Венчани и кумови деце Слободи Мићаловић и Војину Ћетковићу су Никола Ђуричко и Наташа Нинковић.. Војин је кумовао првом браку Небојше Глоговца, кум је и његове деце из првог брака, као и кум сина Наташе Нинковић.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas