· · Коментари: 0

"Време је да се прича закључи"- Констракта након Евровизије открила планове за наредни период и све изненадила

Популарност наше овогодишње представнице не престаје да расте, а она је открила какви су јој планови за наредни период

1652809265_konstroko.jpg
Фото: Профимедиа

О Ани Ђурић, најпознатијој као Констракти, не престају да брује сви медији. Постигла је велики успех на овогодишњој Евровизији на којој се нашла у топ 5. Од публике је добила невероватних 225 поена што ју је у једном периоду подигло на прво место.

Наша представница на 66. Песми за Евровизију и пре самог финала освојила је бројне награде, а светски медији извештавали су о оригиналном и несвакидашњем перформансу Ђурићеве на Евросонгу.  

Поред тога, нумера "Ин цорпоре сано" нашла се у топ 15 најслушанијих на платформи Спотифy.

Прочитајте још: Огласио се продуцент филма "Пирати са Кариба": Да ли ћемо у будућности гледати Џонија Депа у овој франшизи?

Подсетимо, Ана је на аеродрому, по повратку из Торина изјавила да ће у наредном периоду "уметница бити невидљива", збунивши многобројне фанове и новинаре. Гостујући у емисији "Око магазин" на РТС-у појаснила је шта је имала на уму.

- То је била моја идеја још 5. марта. Да кажем уметница је невидљива и да нестанем. Међутим, тад нисам имала храбрости, то се претворило у велику медијску пажњу. А сад мислим да заслужујем да себи обезбедим мир. Сад је време да се прича закључи - открила је Ана.

Кратко се осврнула и на дане које је провела у Торину.

- На Евровизији имаш једну пробу током дана и увече или за жири или за пренос. Није било страшно, али су се руке прале - прокоментарисала је у емисији.

Ана је завршила Архитектонски факултет, а волела је да наглашава и то што је председница кућног савета. Како је Ђурићева и певачица, али и уметница, водитељка ју је упитала на ком се месту налази уметница поред свих ових занимања и након великог успеха на Евросонгу. Она јој је одговорила:

- У суштини и то кад ја кажем уметница, ту има неког отклона, заправо ја нисам чланица ниједног удружења, ја сам самопрозвана уметница, има у томе и неког сарказма. Не знам шта сам тренутно. Ужелела сам да будем домаћица - објаснила је.

Искрена је била и када је реч о очекивањима које је имала од највећег и напознатијег музичког такмичења:

- Нисам имала очекивања у Торину, ја то себи никада не приређујем. Оно што сам желела и мислила да би било добро да се пласирам у финале, а чини ми се да се овде десило неко мало уједињење не само у Србији, неко код свих наших такозваних и желела сам да уђем у финале, ту бих заокружила причу. Када смо ушили у финале, онда ми је било свеједно - изјавила је у поменутој емисији.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.