Oglas
· · Komentari: 0

"Vreme je da se vratim": Jelena Kostov o povratku na scenu - "Od svega sam se distancirala"

Jelena Kostov je nakon što je dobila dvoje dece sve svoje vreme posvetila porodici, a sada je spremna da se vrati publici

1701702023_ana_sevic_simeon_17032023_0006.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Jelena Kostov nakon povratka na scenu otkrila koliko joj je prijala pauza i da li se uželela nastupa.

Iako se mnoge pevačice nakon porođaja vrate na estradu u najkraćem roku, Jelena je želela da svoje vreme posveti porodici.

– Želela sam sve vreme sveta da posvetim porodici i bebi. Nisam želela da žurim jer ništa mi neće pobeći. Ne mogu da kažem da mi je nedostajalo, ali vreme je da se vratim posle skoro tri godine – kaže Jelena koja nije brinula da li će zaostajati za kolegama.

– Kada sam ostala u blagoslovenom stanju, od svega sam se distancirala, kod mene u kući se pogotovo sada ne pali televizor. Mnogo mi je drago što su se stare pesme vratile na velika vrata i kaveri što su aktuelni. Baš je prava sreća da se nešto sada snimi i postane pravi hit – ispričala je u emisiji „Grand parada“.

Uprkos pauzi, pevačica se vratila naastupima na velika vrata i nastavila tamo gde je stala.

– Jako lep osećaj. Ja sam velik radnik, nikada nisam zabušavala, ne čačkam telefon, ne pitam kada će kraj, nikada ne ostavljam kolegu sam da peva i zato vole da rade sa mnom, a sad posle pauze sam tek puna elana za rad – rekla je pevačica.

BONUS VIDEO

                                    Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas