Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОТРЕСНО

За ћеркин живот до последњег атома снаге: Животна драма Аљоше Вучковића

Легендарни глумац годинама је водио тешку битку за здравље и живот своје ћерке.

1641744267_aljosa.jfif
Фото: YоуТубе принтсцреен
Oglas

Легендарни глумац Аљоша Вучковић имао је великих проблема са својом ћерком Леаном, која је добар део живота провела на одвикавању од наркотика.

Прочитајте још: ЊЕГА ВОЛИ 40 ГОДИНА: Овај познати глмац је супруг популарне Лиле из "Игре судбине" (ФОТО)

Леана је кренула стопама славног оца, али је посегла за тамном страном. Породица се годинама трудила да је изведе на прави пут.

Леана се годинама борила са зависношћу од тешких наркотика, а познати глумац је давао све од себе у борби да је извуче из раља наркоманије и спасе јој живот.

Веровали су да спас постоји

Ћерка чувеног глумца Аљоше Вучковића, Леана Вучковић је 1999. године уписала Факултет драмских уметности, заједно са Слободом Мићаловић, Катарином Радивојевић, Аном Франић, Милошем Влалукин, Маријом Вицковић...

Припадала је класи Предрага Бајчетића и била једна од најталентованијих у њој, али онда је њен живот кренуо низбрдо. Почела да користи наркотике и да мало по мало губи тло под ногама. Леана је водила дугогодишњу борбу са зависношћу од наркотика, а на крају је завршила у затворској болници, на одвикавању.

Сви напори породице тада нису уродили плодом, па је одлуком суда Леана била приведена на обавезно лечење од тешког облика болести зависности.

- Оно што могу да кажем јесте то да моја ћерка није у затвору, већ на лечењу затвореног типа. Мислим да би сви људи требало да пусте појединце и њихове најближе да своје проблеме решавају сами и онако како најбоље умеју – изјавио је тада глумац за Сторy.

Прочитајте још: Откривена последња жеља легендарног глумца Бате Стојковића

- Не чини другоме оно што не би желео да неко други уради теби, једна је од главних максима којих би требало да се придржавају. И данас их саветујем, али оне одлучују да ли ће ме послушати јер их поред мене васпитавају и школа и улица. Некада смо ми слушали родитеље зато што смо морали, а данас је то ствар избора. То што је Леана одлучила да се бави глумом, сасвим је нормално јер је одрастала уз оца који се бави том професијом. С друге стране, не значи да ће бити боља од других колега. И генетика је учинила своје, пошто је наследила доста мојих особина - испричао је Аљоша.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas