Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Заједничким снагама смо дошли до УСПЕХА": Сузана Јовановић открила све о животу са Салетом Поповићем

Сузана Јовановић нагласила да Салета упознала пре него што је постао успешан

1696761625_pejovici_12092023_0114.JPG
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Сузана Јовановић истиче да је погађају коментари да је захваљујући Саши Поповићу имала све у животу.

Како она напомиње, упознала је Сашу Поповића пре него што је све ово данас имао.

- Многи гледајући мене сада у браку, говоре: "Благо њој, она има све, она има Салета". Везујући ме за то да је мени Сале направио каријеру. Не драги моји, ја сам каријеру имала и пре Салета. Самим тим што сам снимила "Марамче" и три албума за "Јужни ветар", тек након тога је Поповић дошао у мој живот. И још једну ствар да нагласим, Салета када сам ја упознала, није био ово што је данас. Није био добростојећи, био је музички уредник у "Заму", плату... Не могу да кажу: "Јао, упала јој секира у мед". Нашла сам га кад је био на 13. спрату у гарсоњери и одатле смо кренули нас двоје заједно да стварамо и градимо, јер то је још лепше, јер смо заједничким снагама дошли до овог успеха - одбрусила је Сузана и додала:

- Видим да би ове данашње девојке волеле лаган живот. Сви би волели тако да живе, али не може док се не засуку рукави. Поручила бих женском роду да је најбоље кад имате своје парче динара, колико год то било. Основа за добар брак је пре свега љубав и напредовање заједно. Ако нема љубави, ништа вам не вреди. Може да буде мултимилионер, ако нема љубави, превариће вас на ћошку, чим се окрене од вас - закључује Сузана.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas