Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЗАЉУБЉЕНА САМ У НАШ ОДНОС": Сашка Веселинов проговорила брачном животу и сину Александру

Сашка Веселинов ужива у породичном животу

1695194222_Foto-Ataimages.rs-Saska-Veselinov.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Супруга Ђорђа Ђоковића Сашка Веселинов открила је да ју је син Александар променио, да ју је љубав супруга Ђорђа оплеменила, али и признала да ли раде на проширењу породице.

Сашка је најпре открила да су она и Ђорђе са наследником и њеном породицом, лето провели у Грчкој и да се на том путовању догодила и веридба њене сестре.

- Прво смо били у Грчкој, на Миконосу, са мојом сестром и будућим зетом. То путовање ће ми заувек остати у сећању, јер сам присуствовала сестриној веридби. Било је јако романтично, на броду и уз залазак сунца. Након тога смо отишли у Црну Гору и тамо остали месец дана - рекла је Сашка и додала да су јој њени родитељи наизменично помагали око чувања сина.

- Моји родитељи су нам се наизменично придруживали. Када је мама била на мору, тата је у Београду чувао мог папагаја Пипија. У том смислу, имали смо помоћ, али је Александар заиста добра беба и немамо проблема ни када га сами чувамо. Често смо са њим ван куће. Тако да нам то није страно, а и задовољство нам је.

"Александар је дошао из чисте љубави у наше животе"

- Често чујем да жене говоре: "Муж ми не помаже око детета." Не могу да разумем те жене и како уопште пристају на односе у којима се обострана брига око детета не подразумева?! У нашем случају, Александар је дошао из чисте љубави у наше животе. Једва смо чекали да га упознамо, па све обавезе око њега радимо заједно. Сматрам да је то нормално и природно.

Сашка је проговорила и о проширењу породице, али и открила да ли је њен супруг Ђорђе љубоморан.

- Заиста уживам у сваком тренутку с Александром, заљубљена сам у наш однос. Неретко се дешава да га пробудим пољупцима, не могу да објасним ту везу између њега и мене. Али ја сам заиста јако млада, имам тек 23 године и нигде не журим. Наравно, бићу срећна ако се наша породица у будућности буде ширила - започела је, па проговорила о љубомори:

- Наш однос је много дубљи и искренији, те ствари попут мојих фотографија на Инстаграму не могу ни у ком смислу да наруше оно што имамо. Уосталом, он је тај који ме фотографише. Ђорђе и ја смо врло слични, заправо. Обоје смо хедонисти, тако да, када правимо изненађења једно другом, већ у самом процесу уживамо. Мени највише значи што поред себе имам особу на коју могу да се ослоним у сваком тренутку! Једино нам се мало разликују карактери. Ја сам директнија у комуникацији и темпераментнија сам, док је он смиренији и има далеко више стрпљења. Свакодневно учимо и растемо у нашем односу. Највећи успех је што смо успели да изградимо право пријатељство, а то је сјајна подлога за васпитање нашег детета у будућности.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas