Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЗАПАЛИЛИ СМО ПОЉАНУ ПОРЕД ЦИСТЕРНЕ СА НАФТОМ": Никола Глишић је замало дигао Бежанијску косу у ваздух

Никола Глишић је недавно гостовао у емисји "Бинџ" где се присетио несташлука из детињства

1713169054_Foto-V.-Danilov-Shutterstock-Predrag-Mitic.jpg
Фото: В. Данилов, Схуттерстоцк, Предраг Митиц
Oglas

Глумац Никола Глишић је публици постао драг после филма "Поред мене", а од тада је његова каријера кренула да иде узлазном путањом.

Никола је још у основној школи открио да има таленат за глуму, међутим живот га је одводио на различите стране, па због тога никада није завршио ФДУ. 

У емисји "Бинџ" је истакао да је као мали био јако немиран и одлучио је да са нама подели један од највећих несташлука који је направио, а који је могао да се заврши трагично.

- Једном смо запалил пољану, а поред је била паркирана цистерна са неком нафтом, добро нисмо дигли у ваздух пола Бежанијске косе - присетио се Никола у емисији "Бинџ", па је истакао да је као мали био пироман.

- Нисам био нормалан за ватру. Узмем динар и одем и купим шибица. Натрпам у џепове и идем и палим. Био сам језив по питању ватре. Бог ме је сачувао - рекао је Никола Глишић.

Којих се све несташлука Никола сећа можете погледати у видеу испод, као и на нашем Јутјуб каналу, а цео интервју са погледајте ОВДЕ.

 

Из недеље у недељу у подкасту "БИНДЖ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas