Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ана Николић признала што НИЈЕДНА МАЈКА не би! Таро, зар тако?

Певачица је открила да понекад воли да кува, али да се Тари не свиђају та јела

1683015460_ananik.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Ана Николић има иза себе 20 година успешне каријере, а некада је певала и по седам дана недељно. Данас то није случај, ради мање, али је јучерашњи дан провела радно:

- Углавном се одмарам, једино за Први мај радим. Нисам више велики радник као што сам некада била. У једном тренутку сам се префорсирала, певала сам седам ноћи недељно. Пошто је то тежак физички посао, одлучила сам да успорим темпо. Сада радим онолико колико ми прија. На срећу, никада нисам јурила за новцем, па имам тај луксуз да певам само онда када ми то представља уживање. Ту емоцију публика осети, па зато са мном проживљава све фазе мог живота - започела је причу за "Информер", па додала како је некада славила Први мај:

- У нашој породици је то био битан празник. Родитељи су ме тек у трећој години средње школе пустили да идем са друштвом на уранак. Понели смо шатор у ком смо спавали, правили роштиљ... Било нам је забавно.

За празнике се избегава да се преједа, а не крије да понекада и сама спрема. Међутим, Тари се не свиђају та јела:

- Не преждеравам јер ме мрзи да изнова мршавим. До сада сам у животу скинула 500 кг. Већ годину дана сам без дадиље, па сам постала Тарина слушкиња. По кући радим све сама, санитарна инспекција ми није равна. Чак и кувам, али Тара често каже да су моја јела бљак.

Присетила се и свог првог посла, али и суме које је зарадила:

- Када сам почела да излазим, требао ми је новац. Међутим, родитељи су ми рекли да не могу да ми дају паре јер немају. Решила сам да се запослим током летњег распуста. Другарица Ана Стојанчићевић и ја смо узеле ајнцер у руке и почеле да конобаришемо у једном кафићу који је слабо радио. Али тог лета је процветао. Сваки дан смо правиле шоу. Зарадила сам две или три мамине и татине плате. Више нисам морала да тражим новац од њих и била сам срећна, јер волим кад сам независна - закључила је за поменути медиј.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas