Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗАРЕКЛА СЕ ДА СЕ НЕЋЕ ВИШЕ УДАВАТИ ЗА КОЛЕГЕ, па порекла: Након распада брака, једна од најлепших глумица ће опет изговорити "ДА"

Глумица и њен партнер Џастин Лонг су се верили

1680794043_profimedia-0762341965-kejt-bekinsejl.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Пре само пре две године, Кејт Босворт јавно је проговорила о "распаду" брачне заједнице са 13 година старијим филмским продуцентом, Мајклом Полишем. Њих двоје су били осам година у браку, а вест о томе је објавила на Инстаграму.

"Почетак је често најбољи део љубави. Ватромет, побуна, привлачност. Почетак сигнализира широко, отворено подручије могућности. Поделите хамбургер с неким кад се заљубите, и можете да срећно умрете знајући да вам је то последњи оброк. Купите флашу вискија и поделите га. Пустите савршену песму на џубоксу, и заплешете с неким кога знате цели живот, иако сте га упознли пре неколико минута", рекла је тада глумица.

Такође, она је једно време излазила и са глумцем Орландом Блумом, а након краха њихове љубави, лепа Кејт се заклела да више никад неће излаизити са глумцима. Међутим, како ствари стоје, она је дато обећање порекла, а пар је недавно објавио веридбу.

Она је уз објаву лепих вести, написала следеће:

''Ове ствари је чудно објавити. Како урадити ово на прави начин? Ако је живот кратак, онда пронађите оног ко вам доноси бескрајан мир и радиклана чуда. Џастине, тако сам срећна што си то ти'', написала је лепа глумица, препознатљива и по томе што су јој очи различите боје, плаве и смеђе.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas