Oglas
· · Komentari: 0

ZAREKLA SE DA SE NEĆE VIŠE UDAVATI ZA KOLEGE, pa porekla: Nakon raspada braka, jedna od najlepših glumica će opet izgovoriti "DA"

Glumica i njen partner Džastin Long su se verili

1680794043_profimedia-0762341965-kejt-bekinsejl.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Pre samo pre dve godine, Kejt Bosvort javno je progovorila o "raspadu" bračne zajednice sa 13 godina starijim filmskim producentom, Majklom Polišem. Njih dvoje su bili osam godina u braku, a vest o tome je objavila na Instagramu.

"Početak je često najbolji deo ljubavi. Vatromet, pobuna, privlačnost. Početak signalizira široko, otvoreno područije mogućnosti. Podelite hamburger s nekim kad se zaljubite, i možete da srećno umrete znajući da vam je to poslednji obrok. Kupite flašu viskija i podelite ga. Pustite savršenu pesmu na džuboksu, i zaplešete s nekim koga znate celi život, iako ste ga upoznli pre nekoliko minuta", rekla je tada glumica.

Takođe, ona je jedno vreme izlazila i sa glumcem Orlandom Blumom, a nakon kraha njihove ljubavi, lepa Kejt se zaklela da više nikad neće izlaiziti sa glumcima. Međutim, kako stvari stoje, ona je dato obećanje porekla, a par je nedavno objavio veridbu.

Ona je uz objavu lepih vesti, napisala sledeće:

''Ove stvari je čudno objaviti. Kako uraditi ovo na pravi način? Ako je život kratak, onda pronađite onog ko vam donosi beskrajan mir i radiklana čuda. Džastine, tako sam srećna što si to ti'', napisala je lepa glumica, prepoznatljiva i po tome što su joj oči različite boje, plave i smeđe.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas