Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Завирите иза кулиса ЕВРОВИЗИЈЕ у Торину: "КОНСТРАКТИ се дешава иста ствар као и Марији Шерифовић пре 15 година у Хелсинкију"

Припреме за најпрестижније такмичење су почеле

1651756206_konstrakta.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Десетак минута пре друге пробе у Торину на избору за Песму Евровизије шефица делегације Србије Ања Рогљић укључила се у програм телевизије К1 и гледаоцима омогућила да завире иза кулиса овог великог и популарног такмичења. 

Прочитајте још: Милош Тимотијевић открио непознате детаље: "Наша цела серија кошта, као једна епизода стране"

- Ми овде заиста имамо озбиљан посао, од девет ујутро смо у Арени и само шминка и припреме за пробу трају два и по до три сата – рекла је Ања Рогљић у емисији „Кец на једанаест“ и додала:

 – Намештамо микрофоне, све увежбавамо... Овде и даље важе ковид мере, тестирамо се свака 72 сата. На данашњој проби у Арени биће и новинари, и радујемо се да чујемо њихове утиске, јер на првој проби публике није било- рекла је Ања да успешно решавају и проблем са сценографијом, односно са чувеним сунцем које је свим представницима мало отежало припреме за наступ 10, 12. и 14. маја. 

- Требало је да на наступу имамо комбинацију светла и ЛЕД екрана али због техничких проблема сада прилагођавамо наступ, али веома смо задовољни како све изгледа. Сви се труде да испуне сваку нашу жељу и сви редом позитивно реагују на нашу песму и дају нам велику подршку. Разговарала сам са колегама са ирске телевизије и казали су ми да су уверени да ћемо бити у топ 10 и да цела њихова телевизија навија за нас. Ја се надам да ћемо бити и бољи од тога, бар у топ 5 најбољих песама ове године – рекла је Ања Рогљић. 

Открила је гледаоцима телевизије К1 да јој се ове године десила ситуација која је веома подсетила на Евросонг у Хелсинкију пре 15 година када је наша Марија Шерифовић тријумфовала. 

- Након прве пробе тада је супервизор Евросонга, Швеђанин, сишао да нас поздрави и да нам каже да је одушевљен. И сада, 15 година касније, Швеђанин је поново супервизор и након прве пробе дошао је до нас, поздравио нас и рекао да има велика очекивања и да нам је наступ веома добар - додала је Ања.

Прочитајте још: Исповест Ирфана Менсура: "Два дана пре него што је умро послао ми је ОВУ ПОРУКУ"

Констракта се накратко појавила у кадру и рекла да се осећа сјајно и да је спремна за данашњу пробу. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas