Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛУКСУЗ

Завирите у РАКОШНИ ДОМ Софије Вергаре: Глумица отворила врата виле од 26 милиона долара (ФОТО)

Кућа Софије Вергаре оставља све одушевљеним

1652772458_pjimage---2022-05-17T092547.113.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/ софиавергара
Oglas

Софија Вергара је једна од најпознатијих глумица на свету, а заправо би могла да буде и најпопуларнија Колумбијка у Холивуду, а то доказује и чињеница да је неколико година узастопно носила титулу најплаћеније глумице у америчкој филмској индустрији.

Због тога је њег број на друштвеним мрежама наставио да расте и већ има нешто више од 25 милиона пратилаца на Инстаграму. Исто тако, тренутно је један од судија „Америка има таленат”.

Са својом харизмом, коментарима и начином на који све ради, Колумбијка наставља да буде тренд на друштвеним мрежама. Међутим, многи се питају о њеном личном животу, јер га држи приватним, посебно све што има везе са њеним супругом, такође глумцем Џоом Манганијелом.

Фото: Принтскрин/Јутјуб

Пар је у вези око осам година, а у браку је седам година, а очи многих пратилаца су упрте у себе и њихову породицу. Очекивано, њих двоје су купили вилу у Лос Анђелесу, у једном од најексклузивнијих крајева.

Прочитајте још: КАКО ОЧИСТИТИ НАДСТРЕШНИЦУ ОД ПЛАТНА: Нанесите ОВАЈ раствор за мрље и буђ и вратите јој белу боју

Ово је милионерска вила Софија Вергара

Кућа има 1.600 квадратних метара стамбеног простора, не рачунајући баште, дворове и околину имања, у тосканском је стилу и грађена је током 90-их година, а пре него што је припала пару имала је више власника који су је проширивали и уређивали.

Фото: Принтскрин/Јутјуб

Тренутно има биоскоп, велики камин, теретану са огледалима, базен у грчком стилу, ђакузи, тениски и кошаркашки терен, као и две дневне собе и две трпезарије, од којих је једна за 12 особа. 

Фото: Принтскрин/Јутјуб

Још једна од спецификација је да има шест великих соба, поред 10 купатила и различите рекреационе зоне. Све ово је очарало пар, а очекивано и њихове милионе пратилаца.

Прочитајте још: Генијалан начин за решавање ЗАЧЕПЉЕНИХ ОДВОДА, а коштаће вас само 200 динара

Фото: Принтскрин/Јутјуб

Коначно, за оне који су заинтересовани да сазнају више о вили изнутра и споља, погледајте видео у којем можете уживати у различитим деловима поменутог милионерског имања.

Фото: Принтскрин/Јутјуб

Коментари нису дуго чекали и више њих је изненадила огромна вила Колумбијке и њеног мужа. Међутим, неколицина се пита и колики је број људи који тамо живе, пошто је прилично импресивних димензија, а пар нема заједничке деце, али изгледа да са собом морају имати добар број радника.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas