Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

Генијалан начин за решавање ЗАЧЕПЉЕНИХ ОДВОДА, а коштаће вас само 200 динара

Постоји неколико послова чишћења који су досаднији од покушаја чишћења зачепљеног одвода

1649239652_drain-g83672b74b_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

И док на тржишту постоје стотине производа за које се тврди да вам помажу да то учините за неколико минута, можда нисте ни помислили да пробате са производима са којима људи имају највише успеха.

Једна жена у проблему обратила се групи за чишћење на Фејсбуку да затражи савет, након што је безуспешно испробала читав низ других производа на свом блокираном одводу.

„Моја цев за купање има озбиљну блокаду у виду косе“, написала је она.

„Пробала сам течност и прах за деблокаду одвода, али једноставно нисам имала среће. Да ли постоје неки производи за домаћинство које могу да користим?“

Прочитајте још: ИЗГЛЕДА КАО НОВ! Жена намазала прљави тепих САСТОЈКОМ ОД 250 динара и све одушевила ТРИКОМ

Други љубитељи чишћења брзо су се обратили у одељку за коментаре како би проценили најбоље начине за чишћење зачепљене цеви или одвода.

А најпопуларнији предлог је био да се користи крема за уклањање длака – помешана са топлом водом и изливена у одвод.

Фото: Пиксабеј

„Ставите гомилу креме за уклањање длака у канализацију, она ће растворити све трагове длачица“, написала је једна особа.

Док је други додао: "Да, крема за уклањање длака заиста ради, апсолутно невероватно."

Користите крему за уклањање длака и оставите је што је дуже могуће“, написао је неко други.

Крему за уклањање длака можете купити у већини супермаркета или апотека. Цене крема се крећу од око 150 динара (најјефтинија варијанта која је погодна за одводе) до 600 динара.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas